Title of a News Article

DEVA'nın Haliliye Başkanı belli oldu

DEVA'nın Haliliye Başkanı belli oldu
banner206

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, DEVA Partisi Haliliye İlçe Başkanlığına eski AK Partili Abdulhamit Karakeçili'nin atandığını açıkladı. 

Ali Babacan önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi, Şanlıurfa'da örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda DEVA Partisi'nin Haliliye İlçe Başkanlığına Abdulhamit Karakeçili atandı. Aynı zaman DEVA Partisi'nin Şanlıurfa İl kurucuları arasında yer alan Karakeçili, yaptığı paylaşımda, "Genel başkanımız sayın Ali Babacan başta olmak üzere, kurucular kurulu üyelerimize, genel başkan yardımcılarımıza, bölge koordinatörümüze ve il başkanımıza teşekkür ederim. İl ve ilçe teşkilatlarının kurulması için yoğun mesai harcayarak birlikte çalıştığımız, çalışmaktan şeref duyduğum bir birinden değerli İl Kurucu Heyeti Üyesi arkadaşlarıma da teşekkürü borç bilirim. En kısa sürede; Haliliye'nin tüm dengelerini göz önünde bulundurarak temsilde adalet, liyakat, ehliyet ve şeffaflık ilkelerine uygun şekilde bir ilçe yönetimi oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

DEVA Parti Haliliye İlçe Başkanı olan Abdulhamit Karakeçili, daha öncede yıllarca AK Parti'de aktif görev yapan isimler arasında yer alıyordu. Son olarakta AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyordu. 

Karakeçili, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 11:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı 63
urfalı 63 - 4 yıl Önce

üç günde bir aynı haber. bu adan bir ara akp liydi

SIRADAKİ HABER

banner195