Title of a News Article

Deva ve Gelecek Partisinde deprem!

Deva ve Gelecek Partisinde deprem!
banner206

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi'nin İstanbul İl Yönetimi görevden alındı. Gelecek Partisinde ise istifa sesleri yükseldi.

Genel Merkez’den yapılan açıklamada görevden almanın “görülen lüzum üzerine” yapıldığı bildirildi.

DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada "Partimizin İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine görevden alınmıştır. İlçe başkanlarımız ve ilçe yönetim kurullarımız ise görevlerine devam etmektedir. Yeni görevlendirmeler en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

'SADULLAH ERGİN' HAMLESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Yapılan değişikliğin parti içerisinde Sadullah Ergin isminin öne çıkmasına neden oldu. Sadullah Ergin ve ekibinin hamlesi olarak değerlendirilen bu görevden almanın Babacan’a karşı gerçekleştirildiği iddiaları konuşulmaya başlandı.

GELECEK PARTİSİ'NDE DE İSTİFA

Gelecek Partisi kurucuları arasında yer alan Geliştirme ve Bilişimden Sorumlu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda da yer alan Çevik, Twitter hesabından partiden ayrıldığını duyurdu. Çevik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Zorunlu açıklama: Kuruluşundan beri içinde yer aldığım Gelecek Partisi’nden bugün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoglu’na ve tüm Gelecek Partililere saygı ve sevgilerimi sunar, kendilerine başarılar dilerim."

2020 yılında Gelecek Partisi'nde siyasete giren Çevik, partinin kurucuları arasında yer aldı. Çevik, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevi esnasında 3 Haziran 2021 tarihinde partiden istifa etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142