Title of a News Article

Deveci, STK ziyaretlerini sürdürüyor

Deveci, STK ziyaretlerini sürdürüyor
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı genç iş adamı ve aynı zamanda DE-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Mühendisi Selami Deveci, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Osman Karageçili, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan, Lokantacılar Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaçak, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Hurdacılar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Özbek ve Şair Nabi Yurtları Şanlıurfa Sorumlusu Bekir Söylemez’i ziyaret eden Ak dParti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Selami Deveci destek istedi.

Sorunları da yerinde dinleyen milletvekili aday adayı Deveci, yaptığı açıklamada; “2023 ve çözüm süreci için yola çıktık. Hükümetimiz oluk oluk akıtıyor, bu deryada bizim de bir damla suyumuz olursa ne mutlu bizedir. İnşallah, Allah kısmet ederse bu yolda görevlendirilirsek, en kısa sürede ve en hızlı şekilde Urfa’mızı ve Türkiye’miz için bizde nefer olacağız.” Şeklinde konuştu.






Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195