Title of a News Article

Deveci’den anlamlı ziyaret

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Şanlıurfalı genç işadamı De-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi M.Selami Deveci, seçim çalışmaları kapsamında STK’lara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret eden milletvekili aday adayı Deveci, STK’lardan destek istedi.

18 Mart Çanakkale Zaferini anma günü dolayısıyla özellikle Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Selami Deveci beraberindekilerle birlikte şehitlerin ruhuna Fatiha okudu. Babası Kavas Deveci’nin de Kıbrıs gazisi olduğunun altını çizen milletvekili aday adayı Deveci; “Şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyoruz.” Dedi.

Sözlerini sürdüren Deveci, “Allah kısmet ederse bizde bu yola girdik, artık zamanı geldi bu topraklara borçluyuz dedik. 2023 hedefi için, çözüm süreci için Urfa’mızın layık olduğu yere alt yapısından üst yapısına marka şehir olmak için yola çıktık. Allah inşallah bu yolda bizi mahcup etmez.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195