Title of a News Article

Deveci'den STK'lara Ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Şanlıurfalı genç işadamı De-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi M.Selami Deveci, seçim çalışmaları kapsamında STK’lara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade’yi ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Selami Deveci, STK’lardan destek istedi.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adaya adayı Deveci yaptığı açıklamada; “İnşallah bu hayırlı yola bizde çıktık, sürekli temaslar içerisindeyiz. 2023, çözüm süreci ve Urfa için yola çıktık. İnşallah Allah bu görevi bize nasip ederse en kısa sürede ve en hızlı şekilde Urfa’mızı ve Türkiye’miz için bizde nefer olacağız. Şimdiye kadar hizmetlerimizi siyasetin dışında gerçekleştirdik, artık bizde bu siyasi konjüktürün içinde olmak istiyoruz. Bu topraklarda doğduk, burada büyüdük, burada kazandık bunun içinde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşündük ve bu yola çıktık. Seçilsekte seçilmesekte bu davaya sahip çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195