Title of a News Article

Eğilmez çalışmalarına hız verdi

 Eğilmez çalışmalarına hız verdi
banner206

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Seçim Koordinasyon Başkanı Mehmet Canpolat Harran ve Akçakale İlçelerinde Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler.

İlçelerdeki seçim çalışmalarını yerinde görmek için ilk önce Harran İlçesine giden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığındaki AK Parti heyeti, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve  Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u ziyaret ettiler.

Harran’daki seçim çalışmalarını hakında İlçe Başkanı Özyavuz’dan bilgi alan AK Parti heyeti, yanlarına aldıkları Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile birlikte Akçakale ilçesine geçtiler.

 

Akçakale’de ilk ziyaret durağı Akçakale Belediyesi oldu.

İl Başkanı Eğilmez ve Harran Belediye Başkanı Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan tarafından karşılandılar. Ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez: “Harran ve Akçakale en çok önemsediğimiz ilçelerdir. Daha önceki seçimlerde hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir oy oranına ulaştığımız her iki ilçemiz, bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’a en yüksek oy oranıyla sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, bu sıcak ramazan gününde Akçakale’ye gelerek kendilerini ziyaret eden İl Başkanı Eğilmez ve Harran Belediye Başkanı Özyavuz’a teşekkür etti.

 

Akçakale ilçe başkanlığına hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim  Ayhan ve beraberindeki heyetle birlikte kısa bir süre önce AK Parti İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Yıldık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Başkanı Eğilmez, İlçe Başkanı Yıldık’tan Akçakale’de yapılan seçim hazırlığı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yeni atanmasına rağmen seçim çalışmalarını aksatmadan devam ettiğini söyleyen Yıldık, kendilerini ziyarete gelen İl Başkanı Eğilmez’e ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

Ziyaretin son durağı ise AK Parti yeni ilçe binası oldu. İlçe başkanı Yıldık, Akçakale ilçe binasındaki onarım çalışmalarına gece gündüz devam edildiğini söyledi.

Yaklaşık beş saat süren ziyaretler sonrasında İl Başkanı Eğilmez, Harran ve Akçakale ilçelerindeki aktif çalışmalardan memnun kalarak ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195