Title of a News Article

Eğilmez Hilvan’da destek arayışında

 Eğilmez Hilvan’da destek arayışında
banner206

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Hilvanlı vatandaşlardan destek istedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yaklaştıkça siyaset arenası da hareketleniyor. AK Parti ile BDP’nin kıyasıya yarışacağı Şanlıurfa’da zaferle ayrılmak isten AK Parti, seçim çalışmaarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında bugün Hilvan ilçesine gitti. AK Parti Hilvan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık tarafından karşılanan Eğilmez ve Çadak, ilçede esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlardan, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde oylarını AK Parti’ye kullanmalarını isteyen Eğilmez, “Bu yerel seçimler hem ilimiz hem de ülkemizden açısından çok büyük önem arz ediyor. Şanlıurfa’da hizmetin daha iyi yapılabilmesi için tercihimizi AK Parti’den yana kullanmalıyız” şeklinde konuştu.  

 

Bakan Çelik ve milletvekilleri Ankara’ya gitti

Bu arada seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlk Bakanı Faruk Çelik ile diğer AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, TBMM’de görüşülecek olan 4 bakan hakkındaki fezlekeler nedeniyle bugün sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya gittiler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195