Title of a News Article

Eğilmez' Millet kararını verince işimiz kolaylaşıyor.

.

Eğilmez' Millet kararını verince işimiz kolaylaşıyor.
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek 7 Haziran seçimleri için vatandaştan destek istedi. Eğilmez 'Millettin seçim öncesi kararını  AK Partiye verdikleri için rahat bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini' söyledi. 

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez ile birlikte Karaköprü İlçesine bağlı kırsal mahallelere çıkartma yaptı.

Başkan Çiftçi ve AK Parti Adayı Eğilmez gittikleri her kırsal mahallede büyük bir coşku ile karşılandılar. Başkan Çiftçi ve AK Parti Adayı Eğilmez ilk olarak İlçeye bağlı Büyük Alanlı mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ederek 7 Haziran’da AK Parti’nin tekrardan iktidar olması destek talebinde bulundular.

Büyük Alanlı ziyaretinden sonra Başkan Çiftçi ve AK Parti Adayı Eğilmez, sırası ile Küçük Alanlı, Sayburç, Yoğunburç ve Çıralı mahallelerine geçerek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

7 Haziran genel seçimlerinde vatandaşlardan AK Parti’yi desteklemeleri isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, “Kırsal mahalle gezileri kapsamında Karaköprü İlçemizde, Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımızla ziyaret gerçekleştirdik. İlk olarak Büyükalanlı mahallemizle ziyaretlerimize başlayarak, Çıralı mahallesi ile sonlandırdık. Mahalle ziyaretlerimizde yaşla amcalarımızla, ağabeylerimizle sohbet ederek, mahallenin sorunlarını dinledik. Hem de önümüzdeki seçim için desteklerini ve dualarını istedik. Sağ olsunlar gittiğimiz her mahallede bizi çok iyi karşıladılar. Bir kez daha AK Parti’ye desteklerini bize gösterdiler. Ben bütün vatandaşlarımıza bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise  “AK Parti Milletvekili Adayımız Yusuf Eğilmez ve teşkilatımız ile birlikte Karaköprü ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizi gezdik. Karaköprü Belediyesi olarak Karaköprü’nün tüm mahallelerinin kalitesini, çıtasını yükseltmek istiyoruz. Bu mahallelerimizi gençlerimize sevdirmek istiyoruz. Bu toprakları seviyoruz İnşallah bu topraklara hizmet etmekten dolayı da onur duyuyoruz. Karşılamadan dolayı tüm Çıralı halkına teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195