Title of a News Article

Eğilmez ve Beyazgül basın karşısına çıktı


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak AK Parti İl kongresine tek liste ile gidecek olan Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında, AK Parti’nin 2015 yılında yapılacak genel seçimlere iddialı girileceğinin mesajları verildi.

AK Parti İl binasında il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Genel Merkezinin 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak AK Parti Şanlıurfa il kongresinde Zeynel Abidin Beyazgül’ü aday gösterdiğini anımsattı. Aday belirleme sürecinde AK Parti Genel Merkezinin çok hummalı bir çalışma yaptığını belirten Eğilmez, “Bütün teşkilatlardan görüş alındı, sivil toplum kuruluşlarından görüşler alındı, milletvekillerimizle istişareler yapıldı ve bunun neticesinde başvuruda bulunan 6 arkadaştan Zeynel Abidin Beyazgül ağabeyimiz il başkan adayı olarak belirlendi. Hayırlı olsun” dedi.

4 Ocak 2015 tarihinde AK Parti İl kongresinin olacağını anımsatan Eğilmez, “Bu kongremizde bir bayrak değişimi olacak. Zeynel Abidin Bey’in deyimiyle ‘Havada ikmal olacak’. Yani hızımızda bir düşül olmayacak. 2015 seçimlerinde de inşallah Zeynel Abidin başkanlığında Şanlıurfa’da çok güzel çalışmalar elde edeceğiz” diye ifade etti.

Eğilmez, 4 yıl boyunca il başkanı olarak görev yaptığına da dikkat çekerek, “Bu süreçte de yüzümüz ak bir şekilde bütün sınavlardan geçtik. Referandum olsun, genel seçim olsun, yerel seçim olsun, cumhurbaşkanlığı seçimi olsun tüm seçimlerde oyumuzu arttırarak bugüne geldik. Bu süreçte birçok yol arkadaşımızla birlikte bu başarılara imza attık” diye kaydetti.

AK Parti İl Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise, görevinin zor bir görev olduğunu belirterek, “Önümüzde bir seçim var. Hızımızı kesmeden devam etmek zorundayız. Urfa’ya hizmet etmek benim için güzel bir şereftir. Geçmişte de hizmet için ne gerekliyse yapmaya gayret ettim” şeklinde konuştu.

Türkiye Noterler Birliği Başkan Yardımcılığını görevini de yürüttüğünü dile getiren Beyazgül, bu görevinin de devam edeceğini söyledi. Demokratik hayata bir katkıda bulunacağını düşündüğünü vurgulayan Beyazgül, “Urfa’nın gelişmesine bir katkıda bulunacağımı düşünüyorum, hemşerilerimizle daha iç içe yaşayarak sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde götürerek Ankara’da çözebilmenin gayretleri içerisinde olmayı düşünüyorum” dedi.

Basın toplantısı, Eğilmez ile Beyazgül’ün basın mensuplarının sorularını cevaplaması ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195