Title of a News Article

Ekinci destek istemeye devam ediyor


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına destek turlarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Başkan Ekinci, Gıda Toptancıları esnafını ziyaret ederek hem sorunları dinledi hem de Erdoğan için destek istedi.

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kala Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci hızını arttırmaya başladı. Yaklaşık iki haftadır sürekli esnafın içerisinde yer alıp hem sorunları dinleyen hem de Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek ve dua isteyen Başkan Ekinci, bugün de destek turuna Şire Pazarında devam etti.

Sabahın erken saatlerinde Şire Pazarı içerisinde yer alan Gıda Toptancılarını esnafı ile buluşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, buradaki esnaf dükkânlarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla kucaklaştı. Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek isteyen Başkan Ekinci, ‘bir ömrüm daha olsa onu da başbakana hediye ederim’ diyen bir esnafla karşılaştı. Bu sözler üzerine teşekkürlerini esnaf vatandaşa ileten Başkan Ekinci destek turuna devam etti.

Şanlıurfa Gıda Toptancılar Birliği Başkanı Salih Karacan ile birlikte 3 saat süren destek turunda bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Milletin adamının yanında olduğunu ifade eden Dernek Başkanımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir teveccüh ile karşılaştık. Bu teveccüh bizlere sorumluluk yüklüyor. Bizde bu sorumluluğun farkındayız, esnafımızın milletin adamına gösterdiği bu ilgi ve alaka çerçevesinde bizlerde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde yüksek bir katılımla Şanlıurfa’mızın adını yine en üst sıralara taşıyacağız. Bugün bizleri burada ağırlayıp Başbakanımız ve Cumhur Başkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve desteklerini gösteren esnafımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Şanlıurfa Gıda Toptancılar Birliği Başkanı Salih Karacan ise, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirterek, bu kapsamda kendilerini ziyaret eden Başkan Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195