Title of a News Article

Erdoğan'ın gelişi öncesi bürokrasi akını

Erdoğan'ın gelişi öncesi bürokrasi akını
banner206

Cumartesi günü Şanlıurfa'da olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi öncesi birçok bakanlıklardan üst düzey isimler kente gelmeye başladı.

Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yardımcılarından birisi olan Mahmut Gürcan, bugün Şanlıurfa'ya gelerek temaslarda bulundu.

Yaklaşan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi seçim startını veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci durağı Şanlıurfa olacak.

3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfalılarla buluşacak olan Erdoğan'ın öncesinde birçok bakanlıktan üst düzey isimler kente gelmeye başladı. Bunlardan birisi de Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan. 

Gürcan, bugün geldiği Şanlıurfa'da, ilk olarak İl Defterdarlığını Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Burada Şanlıurfa İl Defterdarı Hasan Gümüş, Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin ve Muhakemat Müdürü Av.Hüseyin Güzeloğlu Bakan Yardımcısını karşıladılar. 

Bakan Yardımcısı Gürcan'ın ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında konuşulduğu öğrenilirken, kendisine AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat eşlik etti.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195