Title of a News Article

Erdoğan'ın mitinginde Tatlıses sürprizi...

Erdoğan'ın mitinginde Tatlıses sürprizi...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da onbinlerce kişinin katıldığı miting alanında konuştu. Yıllar sonra yeniden Urfalılarla kucaklaşan Erdoğan, açılış mitinginin sonunda İbrahim Tatlıses'i sahneye çağırdı. Büyük sevinç yaşatan İbrahim Tatlıses kısa da olsa hemşerilerine türkü söyledi.

Bir dizi temaslar ve açılışları gerçekleştirmek üzere bugün Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevali Oteli arkasında düzenlenen miting alanında onlbinlerce kişiyle buluştu. Türk Bayraklarıyla miting alanını dolduran Yaklaşık 200 bin kişi büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı.

"Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya"

Mikrofonu eline alan İbrahim Tatlıses, kalabalığa "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı go ti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım." diyerek seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmalar ve açılışların ardından sahneye Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i davet etti. Sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, hemşerilerine Haydi Söyle türküsünü söyledi. 

 Büyük coşkuya neden olan o anlarda onbinlerce kişi İbo'ya eşlik etti.

İşte o anlar...

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195