Title of a News Article

Erdoğan'ın önünde anket yükselişini sürdürüyor

Erdoğan'ın önünde anket yükselişini sürdürüyor
banner206

Türkiye 2023 yılı Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ellerindeki son anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki 3 aylık anket sonuçlarında AK Parti'nin yükselişe geçtiğinin görüldüğünü ifade eden Kurtulmuş, seçimlerin erkene alınacağı iddialarına "Seçim vaktinde olacak, şu an gündemde yok" yanıtını verdi.

Seçimlere aylar kala tüm gözler çıkacak adaylara ve partilerin oy oranlarına ilişkin çalışmalara çevrilmiş durumda. Anket firmaları çalışmalarını hızlandırırken kulislerde de ittifakların oy oranlarıyla ilgili çeşitli söylemler ortaya atılıyor.

"SEÇİMLER ZAMANINDA OLACAK"

Bugün Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekranlara gelen Başkent Kulisi programına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da ellerindeki son anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki 3 aylık anket sonuçlarında AK Parti'nin yükselişe geçtiğinin görüldüğünü ifade eden Kurtulmuş, seçimlerin erkene alınacağı iddialarına "Son üç aydır AK Parti'nin yükselişe geçtiğini görüyoruz. Seçim vaktinde olacak, şu an gündemde yok" yanıtını verdi.

"TOPLUMUN SAYIN ERDOĞAN'DAN BEKLENTİSİ VAR"

Kurtulmuş, "AK Parti 2023 seçimlerine nasıl hazırlanacak?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Parti içerisinde siyasi birikimi olan arkadaşlarımızla mükemmel tartışmalar yaşandı. Hayatında bir kere bile olsa AK Parti'ye oy vermiş yüzde 68 bir kesim var. Toplumun her kesimi söyleyecek söz ve birikimimiz var. Toplumun da sayın Erdoğan'dan bir beklentisi var. En yüksek beklenti AK Parti'den sayın Erdoğan'dan. "

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195