Title of a News Article

Erdoğan'ın İlk durağı belli oldu

Erdoğan'ın İlk durağı belli oldu
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il kongrelerine katılmaya hazırlanıyor. 30’a yakın il kongresine katılmayı planlayan Erdoğan’ın, Şanlıurfa kongresine de katılması bekleniyor.

Pandemi nedeniyle ara verilen AK Parti kongreleri Ağustos ayında yeniden yapılmaya başlandı. Şanlıurfa’da ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti’de şimdi gözler il kongresine çevrildi. Henüz il kongresinin ne zaman yapılacağı netleşmezken, kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Başkan Erdoğan, 24 Ekim'de ilk olarak Kayseri il kongresine katılarak kongre turlarına başlayacak. Erdoğan'ın bir gün sonra da Malatya kongresine katılması planlanıyor. AK Parti Aralık ayının sonuna kadar il kongrelerini tamamlamayı planlıyor. Pandemi arasından sonra yeniden başlayan AK Parti kongrelerinde büyük değişim yaşanıyor. Pandemi nedeniyle kongrelerde sıkı önlemler uygulanıyor.

Bu arada AK Parti’nin, Şanlıurfa İl Kongresinde mevcut başkan Bahattin Yıldız ile devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195