Title of a News Article

Erik iddialı konuştu…

 Erik iddialı konuştu…
banner206

AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçim startını verdi. Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de iddialı olduklarını söyledi. 

OSMAN KAYA
AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Başkanı Abdullah Erik, yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda, teşkilatın yaptığı çalışmalar değerlendirilirken, 10 Ağustos’ta ilk turu ve 24 Ağustos’ta da ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri de ele alındı.

Başkan Abdullah Erik, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara start verdiklerini belirterek, “Bu seçimler için ne yapmamız gerektiğini, yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlik değerlendiriyoruz. Bu toplantıdan alacağımız kararları daha sonra uygulamaya koyacağız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için iddialı konuşan Erik, “Partimiz, Cumhurbaşkanı adayı kimi gösterirse göstersin biz o adayımızı destekleyecğiz. Son seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de zaferle ayrılabilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye ifade etti.

Başkan Erik, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından 28 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayının bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 11:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 10 yıl Önce

başkanım umut ediyorum tayyip baba cumhurbaşkanımız da olacaktır

SIRADAKİ HABER

banner195