Title of a News Article

Esnafın derdini dinlediler

 Esnafın derdini dinlediler
banner206

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile birlikte seçim çalışmalarına aralıksız olarak ediyor.

Sabah saatlerinde Şire Pazarı'nda bulunan tüm esnafları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ekinci projelerini anlatarak, herkesi kucaklayacaklarını, hizmet noktasında büyük bir seferberlik ortaya koyacaklarını kaydetti.

Ekinci ve vekil Seydi Eyyüpoğlu uzun süren esnaf ziyaretinde esnafla uzun süre sohbet ederek, esnafın dilek ve isteklerini not aldı. Ekinci, esnaf ziyaretleri esnasında zaman zaman sokakta vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Beraberindeki partililerle birlikte ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ekinci, esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ve çalışanların ilgisiyle karşılaşan Ekinci, ziyaretleri esnasında sokakta toplanan ve kendisini tebrik etmek için bekleyen vatandaşlarla da kucaklaştı. Gördüğü ilgi alakadan dolayı duygulu anlar yaşayan Ekinci, vatandaşların dilek ve temennilerini kabul ederek, onlarla uzun sure sohbet etti.

Ekinci, Eyyübiye’nin gelişmesi, yerel alanda kalkınması için AK Parti'li bir belediye yönetimine ihtiyaç olduğunu, merkezi yönetimin önemli yatırımlarının yanına yerel dinamizm gerektiğini kaydetti.

Son yıllarda merkezi yönetimin katkıları sonucunda Şanlıurfa’nın önemli yatırımlara ve projelere kavuştuğunu ifade eden Ekinci, “Hizmet noktasında büyük çabalar harcıyoruz. Hep beraber Eyyübiye için el ele vereceğiz" diye konuştu.

Eyyübiye; “Mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Eyyübiye modernize etmek, halkıma hizmet etmek istiyorum. Eyyübiye’yi çok seviyorum. Belediye Başkanlığını Allah nasip ederse ilk günden itibaren kırmadan, kızmadan, aşk, şevk ve heyecanla Eyyübiye'li kardeşlerime en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Ekinci, ”Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın bizleri büyük bir ilgi ve alakayla karşılaması, göstermiş olduğu sıcakkanlılık, ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu etmektedir. Onların güvenini kazanmak gurur vericidir. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Eyyübiye Belediye Başkanlığını kazanarak, iktidarın da gücüyle tüm halkımıza hak ettiği hizmettin en güzelini sunup, Eyyübiye’yi hasret duyduğu hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

31 Mart'tan itibaren Eyyübiye’de yeni bir anlayışa sahip ve vizyon belediyecilik döneminin başlayacağını ifade eden Ekinci, "31 Mart'tan sonra sizlerle hep birlikte oturacağız ve ne nasıl yapacağımıza karar vereceğiz. Eyyübiye’nin sorunlarını da sizlerin önerileri doğrultusunda çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise, ‘’Eyyübiye’nin ve insanların geleceği için yerel yönetimin iktidarla aynı partiden olmasının önemine vurgu yaparak, “Eyyübiye’yi hak ettiği hizmetleri ve yatırımları alsın, hak ettiği konuma ulaşsın istiyorum. Eyyübiye halkı için hedefimiz koltuk değil, hizmettir. Tek bir hedefim var o da yapılmayanları yapmaktır” dedi.

ŞİRE Pazarı Dernek Başkanı Mahmut Akar’da, ‘’Bizleri ziyaret ettiklerini için Vekilimize ve başkan adayımız Ekinci’ye çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızı anlattık, çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını belirttiler. Bu yönden de tekrardan teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195