Title of a News Article

Evren Sanayi seçiminin tarihi netleşti

Evren Sanayi seçiminin tarihi netleşti
banner206

Şanlıurfa'da, Evren Sanayi Kooperatifi seçimleri için tarih bir kez daha netleşti. Pandemi kuralları gereğince toplumsal olayların yasaklanmasından dolayı ertelenen Evren Sanayi Kooperatifi Başkanlığı seçimleri Ekim sonunda yapılacak.

2 yılda bir yapılan seçimlerde, SS Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığı Zirai Aletler Motorlu Vasıtalar Esnaf Sanat Odası Başkanı Mustafa Arslan, bu görevi şuan itibariyle tam olarak 23 yıldır yapıyor. 31 Ekim 2021 Pazar günü Vali Konağı'nda yapılması planlanan Başkanlık seçiminde mevcut Başkan Mustafa Arslan'ın yeniden başkan adayı olacağı öğrenildi.

Yaklaşık 2 yıldır insan hayatını olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle İl Hıfzısıhha Kurulu kararınca toplumsal faaliyetlerin iptaline karar verilmişti. Bu nedenle bir kaç ay önce yapılması planlanan SS Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığı zirai aletler motorlu vasıtalar Esnaf Sanat Odası Başkanlığı seçimleri ertelenmişti. Kooperatif Başkanlığından edinilen bilgiye göre seçimler için nihayi tarih verildi ve 31 Ekim 2021 tarihinde yapılmasına karar verildi.

SS Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığı zirai aletler motorlu vasıtalar Esnaf Sanat Odası Başkanı Mustafa Arslan, yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunarak şunları ifade etti;

"Uzun yıllardır başkanlığını yürüttüğüm ve yeniden aday olacağım odanın seçimlerinin tarihi netleşti. Yönetimimizin almış olduğu karar doğrultusunda pandemi kurallarının gevşetildiği bugünlerde seçim kararı yeniden gündeme taşındı ve ertelenen seçim tarihi netleşti. Yapılacak olan seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sanayi esnafımızın teveccühü ile bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Şahsım ve yönetimim olarak tüm esnafımızın emrinde olduğumuzu buradan belirtmek isterim." 

Yapılacak olan SS Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığı zirai aletler motorlu vasıtalar Esnaf Sanat Odası Başkanlığı seçimlerinde odaya kayıtlı 1000 delege oy kullanacak.

MUSTAFA ARSLAN KİMDİR?

1960 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Karaköprü Köyü İlk Öğretim Okulu Mezunu olup 4 çocuk babasI. Yürütmekte olduğu görevler; 1998 Yılında SS Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığı zirai aletler motorlu vasıtalar Esnaf Sanat Odası Başkanı. 1998 OSB yönetim kurulu üyesi olarak görev 2001 Yılından bu yana Türkiye Madeni eşya esnaf sanatkârlar Federasyon Yönetim Kurulu 2010 yıldan bu yana ŞEGEV mütevelli heyeti üyesi. Şu an da ise, aktif olarak görevlerim devam ediyor geçmiş yıllarda Şanlıurfa sporda 3 Yıl Şanlı Urfa esnaf ve sanatkârlar odalar birliği de dört Yıl Başkan vekili olarak görev yapıyor. Mesleğim Tornacı ve kaynakçı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2021, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195