Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesinde şok istifa!

.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Giray Küçük, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurular ı tüm hızıyla sürüyor. Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Giray Küçük de, bu görevinden istifa ederek AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yıllarca Şanlıurfaspor Yönetiminde 2'nci başkanlık görevlerini de yürütmüş olan Küçük, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Moğal'a teslim etti.

 

"Eyyübiye'miz için hayırlı olsun"

Küçük, yaptığı açıklamada, yerel seçimler için Eyyübiye İlçesinden AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptığını belirterek, "Bugün itibariyle yürütmüş olduğum Eyyübiye Belediye Başkan yardımcılığı görevimden de istifa ederek ayrıldım. Partimizde, aday sayısının çokluğu bizi sevindiriyor, çok güzel bir süreç yaşayacağımıza inanıyorum. Bu görev tabi ki, maneviyatı yüksek bir görevdir. Bu göreve layık olacak ben veya başka bir arkadaşın çok büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.Adaylığımızın Eyyübiye'miz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, Giray Küçük'ü tebrik ederek, aday adaylığının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Mehmet Giray Küçük kimdir?

20.03.1973 Yılında Şanlıurfa da doğdum. İlk orta ve lise öğrenimimi Şanlıurfada tamamladıktan sonra 1991 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat fakültesi Tarla bitkileri bölümüne kayıt yaptırdım ve 1995 yılı Haziran ayında mezun oldum. Aynı yıl Harran üniversitesi Fen bilimleri enstitüsü Tarla bitkileri Anabilim dalının açmış olduğu Yüksek Lisans sınavını kazanarak 20.01.1998 tarihinde Ziraat Yüksek Mühendisi Unvanını alarak mezun oldum.

25.12.1995 Tarihinde Harran Üniversitesi Akçakale Meslek Yüksek Okuluna Öğretim Görevlisi olarak atandım. Burada sırasıyla Bölüm Başkanlığı , Müdür Yardımcılığı ve Müdür vekilliği görevlerinde bulundum. 2012 yılında  Yine Harran üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokula atandım. Burada 1 yıl çalıştıktan sonra 2013 Yılında Üniversiteden ayrılarak Şanlıurfa Belediyesine naklen atandım. Halen Üniversitede okutulan çok sayıda ders kitabı ve ders notları yayınlarım vardır.

2014 yılında Yapılan Mahalli idareler genel seçiminin ardından Yeni kurulan Eyyübiye Belediyesinde  Kurulum aşamasına yardımcı  olmak amacıyla geçici görevle başladım. Daha sonra burada Başkan yardımcılığı kadrosuna asaleten atandım. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için bu görevimden istifa ettim.

Evli ve 3 çocuk babasıyım. İngilizce ve Rusça bilmekteyim.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195