Title of a News Article

Eyyübiye için yeni bir yüz

 Eyyübiye için yeni bir yüz
banner206

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına adaylığını koyan Mimar Halil Öncel, bugün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek, neden aday olduğunu açıkladı. 2002 yılından beri AK Parti’nin bir neferi olduğunu söyleyen Öncel, ‘Eyyübiye İlçemize daha faydalı olabilmek adına bu göreve talip oldum’ dedi.

Eyyübiye Bölgesinde kırsal kesimde yer alan Öncellere ait 23 köye hitap eden Başkan Adayı Öncel, Urfastar gazetesi bürosuna yaptığı ziyarette, gazete çalışanları ile bir araya gelerek Urfastar Gazetesi muhabirleriyle bir süre sohbet edip çay içti. 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan kongrede, neden Eyyübiye ilçesine aday olduğunu söyleyen Halil Öncel, “2002 yılından bu yana AK Parti’nin bir neferi olarak sürekli çalıştım, halende çalışmaya devam ediyorum. Cumhuriyet tarihinden bu yana meclise milletvekili göndermiş, Şanlıurfa’da siyaset yapan aileye mensubum. AK Parti, kurulduğu günden bu yana, hedefini yüzyıllara göre planlayan, ufku, vizyonu ve misyonu ile tüm Türkiye’yi kucaklayan dünya ülkesi konumuna gelmiş Ak kadrolarda bulunmak, bilgi ve birikimlerimi mi paylaşmak adına ailem ve dostlarımın desteğini alarak bundan böyle başta partime, Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye ilçemize daha iyi hizmet etmek adına AK Parti’nin Ak kadrolarında Eyyübiye İlçemize daha faydalı olacağımı düşünerek Eyyübiye İlçe Başkanlığına aday oldum” ifadelerini kullandı.

Halil Öncel kimdir?

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Adayı Halil Öncel’in öğrenim durumu ise şöyle; ilk orta ve liseyi Şanlıurfa’da okuyup üniversite eğitimini ise Kıbrıs Lefke Üniversitesi’nde mimarlık bölümünü okuyarak tamamladı.

32 yaşında evli ve 1 çocuk babası olan Başkan Adayı Halil Öncel, İngilizce Arapça ve Kürtçe gibi farklı dilleri de bilmektedir. Öte yandan yeni kurulan ve merkezi Ankara olan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Öncel, aynı zamanda birçok farklı sektörde de çalışmalarını sürdürmekte. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195