Title of a News Article

Eyyübiye’de çok güzel hizmetlere imza atacağız.

HABER: ALİ PALA

Pazar Günü yapılan 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bugün mazbatasını alarak resmen Belediye Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı oldu.

30 Meclis Üyesi Arkadaşı ile Şanlıurfa Adliye Sarayı’na giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ali Yusuf Başaran’dan Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı. Hakim Ali Yusuf Başaran, Başkan Ekinci’ye mazbatasını verdikten sonra başarı dileklerini sundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mazbatasını aldıktan sonra 30 AK Parti Meclis üyesi de, meclis üyesi mazbatalarını aldı. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün,  Başkan Ekinci'nin bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayıp bu ana tanıklık etti. 

Mazbatasını alarak resmen Eyyübiye Belediye Başkanı olan Mehmet Ekinci, Burada bir konuşma yaparak şunları söyledi;

‘An itibariyle Belediye başkanı olarak karşınıza çıktık. Mazbatamızı biraz önce aldık, inşallah bundan sonraki süreçte, güzel hizmetlere imza atarız. İnsanlarımıza hizmetin en güzelini getirmeye çalışırız. Herkese eşit ve adil bir şekilde davranacağız. Doğru bir başlangıç adına işlemleri olabildiğince doğru bir şekilde yapacağız. Eyyübiye İlçesinin öalum sorunları büyük, kuracağımız güzel bir ekiple bunları hafifleştireceğiz. Eyyübiye’nin yüküne yük katmak değil, o mevcut yükü omuzlayamaya geliyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında Eyyübiye’de çok güzel hizmetlere imza atacağız.’ Dedi. 





Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195