Title of a News Article

Eyyübiye’de havai fişekli kutlama

Dün, tüm Türkiye tarafından büyük bir teveccühle Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Şanlıurfa’da kutlamalar erken başladı. Havai fişek gösterisi altında yapılan kutlamalara katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çok mutlu olduklarını ifade etti.

12. Cumhurbaşkanı seçilen ve ilk kez halkın oyları tarafından köşke çıkan ilk isim olan Recep Tayyip Erdoğan, dün rakiplerini geride bırakarak Türkiye Cumhuriyetinin yeni Cumhurbaşkanı oldu. Ülke genelinde büyük coşku ile karşılanan Erdoğan’a en büyük desteklerden biri de Şanlıurfa’dan geldi.

Saat 17:00 sıralarında başlayan oy sayımı  daha bitmeden kutlamalar yapılmaya başladı. En erken kutlama yapan ilçe ise Eyyübiye İlçesi oldu. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı önünde havai fişekli kutlamaya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa’da en yüksek oy veren ilçeler arasında 3. Sırada yer alan Eyyübiye İlçesi, merkezde ise 1. İlçe oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, havai fişek gösterisi sonrası bir açıklama yaparak, “milletin adamı Reisi Cumhurumuz vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Çalışan insanlarımız teşkilatımız, bir yer ahtı vefa örneği gösterdiler. Teşkilatımız, bu hareketin lideri 12 yıldır bu işin lokomotifi başbakanımızın yanında olduklarını her şekilde gösterdiler. Eyyübiye ilçemizde de çok ciddi bir oy oranı çıktı. Teşkilatımızında çok ciddi çalışmaları oldu. Burada emeği geçen teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Kadir Şinasi Eyyübiyelileri tebrik ediyoruz. Kırsaldan şehir merkezine kadar gösterdikleri destek ve teveccüh için, yine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde böyle liderin yol arkadaşları olarak, bizim bu insanlarımızın verdikleri desteğe karşılık çok ciddi hizmetlerde bulunmamız gerekiyor. Bizler bu sorumluluğun bilincindeyiz. Arkadaşlarımız ve ekibimizle beraber, insanların gönlünde taht kuran hizmetlere hep beraber imza atacağız. Milletin adamına hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İnşallah yeni Türkiye, bambaşka bir şekilde gerek ulusal gerek uluslararası manada görülecek takip edilecektir.” Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, seçim sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Türkiye’nin yeni Türkiye yolunda ilk adımında görev alan herkese teşekkür ediyoruz. iyi bir oy oranı aldık bundan memnunuz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında millet bir kere daha durdu. Ben milletin adamıyım dedi, millette bu adama sahip çıktı. Bütün Urfalılara teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195