Title of a News Article

Eyyüpoğlu kimi hedef aldı...

özel haber

Eyyüpoğlu kimi hedef aldı...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Miletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bugün  pasaj esnafını ziyaret ederek devam etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Eyyüpoğlu, burada Urfastar Gazetesine gündemdeki açıklamalarla ilgili açıklamada bulundu.  Türkiye'nin yeni bir seçime daha girdiğini ve karşılarında bir "cephe"nin bulunduğunu söyleyen Eyyüpoğlu, Halkımız 'Şer odaklarının planlarını bozacaktır' dedi.

Uzun süredir harekete geçmiş haldeki şer cephesinin derdinin Türkiye ile olduğunu ifade eden Şanlıurfa Milletvekili Eyyüpoğlu ' Tüm şer odakları birleşmiş diyorlar ki Bu AK Parti'nin bir şekilde bileğini bükmemiz lazım, bu Tayyip Erdoğan'ı  AK Kadroları durdurmamız lazım. Bunun için hepsi bir araya geldiler, yapmadık şey bırakmadılar. çamur atıyorlar,iftiralarda bulunuyorlar. Ama başarılı olamadılar. Çünkü aziz milletimiz hep kendi iktidarına sahip çıktı. Çünkü bu iktidar, milletin iktidarıdır  şer odakları bunun farkında değil ' dedi.

AK Parti'nin  Şanlıurfa'da 12-0 tablosu ile TBMM' ye gideceğini ifade eden Eyyüpoğlu' şöyle konuştu:

 

" 7 Haziran seçimleri öncesi  yeni bir aktör piyasaya sürdüler. Diyorlar ki 'HDP barajı aşarsa AK Parti'yi durdururuz, Tayyip Erdoğan'ın önünü keseriz. Açık açık da söylüyorlar 'Biz, Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptırmayacağız, AK Parti'nin iktidar olmasını engelleyeceğiz' diyorlar. Bu oyunu yine milletin bozması gerekiyor. Soruyorum size, şimdi bunlar birlikte hareket ediyorlar. HDP ile MHP yan yana gelebilir mi? Yani MHP, Çözüm Süreci'ne destek verir mi? AK Parti olmazsa Çözüm Süreci olabilir mi? Çözüm Süreci'ni Tayyip Erdoğan başlattı, AK Parti devam ettiriyor. Sessiz devrimler hayata geçirdik, hangi birine destek oldunuz, hangi birine? Kürt meselesinde ret, inkar, asimilasyon politikaları vardı. İnsanlar 'Kürdüm' demeye korkuyordu, yargısız infazlar, faili meçhullere kadar her türlü kötü muameleler. Bütün bunlar geride kaldı. Eskiden Güneydoğu'da vatandaşını hor gören, hakkını vermeyen bir devlet algısı vardı. Şimdi ise bölgede hizmet eden devlet ve hükümet var. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195