Title of a News Article

Eyyüpoğlu'nun çıkarma yaptığı ilçe...

Eyyüpoğlu'nun çıkarma yaptığı ilçe...
banner206
Şanlıurfalıların ‘Seydi Amca’sı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, beraberinde Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Abdülkerim Gök ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar’a adeta çıkarma yaptı. İlçede öncelikle ta’ziye ziyaretlerinde bulunan Vekil Eyyüpoğlu, daha sonra İlçe Teşkilatını, Kadın kollarını ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler alıp, fikir alış verişinde bulundu.

Ceylanpınar ilçesi ziyaretinde öncelikle ta’ziye ziyaretlerinde bulunarak baş sağlığı ve sabır dileklerini ileten Milletvekilleri Eyyüpoğlu ve Gök, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Kadın kolları ile de istişare toplantısı düzenleyen Vekiller Seydi Eyyüpoğlu ve Abdülkerim Gök, AK Parti Ceylanpınar kadın kolları Başkanı Zahide Tepedelen ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir süre fikir alış verişinde bulunduktan sonra, kadınların özellikle seçim süresince en fazla yorulan gönüllüler olduğunu, dolayısıyla seçimi de onların desteğiyle kazanacaklarını belirttiler.

Günün yorgunluğunu ilçe Belediyesinde üzerlerinden atan AK Vekiller, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile de bir süre sohbet edip, fikir alış verişinde bulundular.

Şanlıurfa Milletvekilleri olarak milletin emrinde olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Seçim öncesi olduğu gibi seçime kadar da ayak basmadık yer bırakmayacağız. Hemşehrilerimizi ziyaret edip sorunlarını, varsa isteklerini öğreneceğiz ve elimizden geldiğince sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195