Title of a News Article

Fakıbaba bu sözlerle partisinden ve vekillikten istifa ettiğini duyurdu

Fakıbaba bu sözlerle partisinden ve vekillikten istifa ettiğini duyurdu
banner206

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Fakıbaba AK Parti ve Milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Son dönemlerde partisini ve belediyelerini eleştiren tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ahmet Fakıbaba bu sabah saatlerinde yaptığı flaş paylaşımla hem AK Parti'den  hemde milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba paylaşımında dikkat çeken sözler sarf etti. 'siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım içinde mutluyum.' sözlerini kimlere yönelik söylediği ise merak konusu oldu.

2. kez AK Parti'den istifa eden Fakıbaba 2009 yılında yerel seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı verilmemiş ve bu yüzden AK Parti'den istifa ederek bağımsız aday olmuştu. Geçmiş yıllarda yaşanan bu durum yine tekerrür eder mi, bunu zaman gösterecek.

Fakıbaba sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda istifasıyla ilgili şu cümlelere yer verdi;

"2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım içinde mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

Resim

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195