Title of a News Article

Faruk Çelik, CHP'nin vizyonunu eleştirdi

Faruk Çelik, CHP'nin vizyonunu eleştirdi
banner206

Türkiye'de yaklaşan genel seçimler öncesi siyaset kazanı bir hayli ısınmaya başladı. Eski Tarım ve Çalışma Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, CHP Lideri Kemal Kılıdaroğlu'nun ikinci yüzyıl eleştirdi. 

Yaklaşan seçimlere CHP'nin yabancı bir aday ile gideceğini sözlerinde vurgulayan eski Bakan Faruk Çelik, 'ABD gezisinin ilk neticesi olarak CHP’nin seçime Yabancı Teknik Direktör ile gideceği belli oldu' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü partisi tarafından düzenlenen İkinci Yüzyıl vizyonunda konuşmuştu.

Programı dikkatle izlediği belirten eski Bakan Faruk Çelik ise twitter hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu ve vizyonunu eleştiren ifadelere bulundu. 

Çelik paylaşımında şu ifadelerine yer verdi;

"1- Kılıçdaroğlu adına Vizyon Belgesi dediği bir programı açıkladı. Seçime bir belge ile gidilmesi önemlidir. Bu nedenle dikkatle izledik. ABD gezisinin ilk neticesi olarak CHP’nin seçime Yabancı Teknik Direktör ile gideceği belli oldu. 2- CHP; iktidarı mevcut kadrolarıyla kazanamayacağını, kendi bünyesinden bir ekonomi yönetimi çıkaramadığını da açıklamış oldu. Doğrusu CHP’nin bu durumu hem de kutlamayla kabullenişini şaşkınlıkla izledik. 3- CHP’yi tüm kadrolarıyla, uzaktan bağlanan şahsı pür dikkat aşk ve adanmışlıkla emir alır gibi dinlerken görünce de üzüldüm. CHP nin içinde ekonomiyle iştigal etmiş isimlerin “bunu neden bize hazırlatmadınız” diye itiraz etmemelerini de yadırgadım. 4- Uzaktan bağlanan şahıs, Türkiye’ye gelmeden, insana dokunmadan, CHP’ye dahi gitmeden toplantıdaki görüntüsüyle şu mesajı verdi: “Benim sizi değil sizin beni anlamanız, ülke gündemine göre değil benim gündemime göre hareket etmeniz lazım. Böyle yaparsanız size lütfedebilirim”. 5- Toplantı bize; CHPnin ekonomi kadrosunun olmadığını, kendi kendine bir vizyon oluşturamadığını, iktidara kendi çözümleriyle değil, verilecek ödevi takip ederek gelmeye çalıştığını güzelce anlattı. 6- Eksik olan şeyler şunlar; Sosyal Demokratlar ne düşünüyorlar acaba? Altılı Masanın bundan hoşnutmu? Bunları da umarım açıklarlar."

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2022, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195