Title of a News Article

Faruk Çelik küplere bindi!

.

Faruk Çelik küplere bindi!
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, terör olaylarında kardeşlik vurgusunu anlatan bir klip hazırlattı. Kendisinin onayı alınmadan sosyal medyada paylaşılan klipten dolayı sinirlenen Çelik, mahkemeye gideceğinin mesajını verdi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Oyuna gelme kardeşim" etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, henüz hazırlık aşamasındayken, onayımız alınmadan servis edilmiştir.  İyi niyetle bağdaştırmadığımız bu uygulamayla ilgili, hukuki yollara başvuracağımız açıktır. Kamuoyumuza saygıyla duyururuz” dedi.

Bu arada  ‘Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin’ sloganıyla hazırlanan klipte uzun namlulu suikast silahıyla mevziye yatan bir PKK’lı nöbet kulübesindeki öldüreceği askerin Kürtçe türkü okumasıyla vazgeçişi anlatılıyor.

Öte yandan  Klibin AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmadığını öne süren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter’de sert açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik şunları yazdı:

“Oyuna gelme kardeşim’ etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195