Title of a News Article

Faruk Çelik'ten Hilvan'a çıkarma

.

Faruk Çelik'ten Hilvan'a çıkarma
banner206

 Kalabalık bir konvoyla Hilvan’a giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Arkan’ın organize ettiği muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma toplantısında Hilvan’a yaptıklarını tek tek anlatan Faruk Çelik, en son şehre su getirdiklerini belirterek sözlerinde durduklarını kaydetti.

Köyünden şehir merkezine Hilvan’a hizmet etmekle yükümlü olduklarını ifade eden Çelik, eğitim alanında Hilvan’a 4 yılda 18 okul, 252 derslik, 16lojman yaptıklarını belirtti.

Çelik, öğrencilerin kalması için 1 pansiyonun yanında 2 spor salonu ve 2 atölye de yaptıklarını kaydetti.

Hilvan’da 227 km stabilize yol, 248 km 1. kat asfalt, 18 km 2. kat asfalt, 32 km malzemeli bakım ve 8 bin 913 ton da yama yaptıklarını söyledi.

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı 200 yataklı yurt yaptıklarını belirten Çelik, 50 yataklı devlet hastanesinin hizmete girme aşamasına geldiğini vurguladı.

Toki çalışmaları kapsamında 195 adet konut yaptıklarını anlatan Faruk Çelik, çim sahadan olimpik yüzme havuzuna, aile sağlık merkezinden gençlik merkezine pek çok hizmeti Hilvanlılara sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Hilvan’ın içme suyuna kavuşmasıyla herkesin rahat nefes aldığını söyleyen Çelik, toplantı sonunda esnaf gezisinde bulundu.

Kadın Kültür Merkezini de ziyaret Faruk Çelik, burada aşure yiyerek vatandaşlarla sohbet etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195