Title of a News Article

Flaş! Gelişmiş...

.

Flaş! Gelişmiş...
banner206
 İnlerine girildikçe güç kaybeden Paralel Yapı’nın erken seçim olması durumunda, CHP ile HDP’nin öncülüğünde sol bir ittifak ile seçime gidilmesini hedeflediği ortaya çıktı. 
17-25 Aralık darbe girişimlerinin ardından hızla güç kaybetmeye devam eden Paralel Yapı’nın erken seçim olması durumunda, CHP ile HDP’nin öncülüğünde sol bir ittifak ile seçime gidilmesini hedeflediği ve kendi kontrolünde hareket edecek sol bir hükümetle yeniden eski gücüne kavuşmayı planladığı ortaya çıktı.

PARALELİN ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ

Paralel Yapı’nın yapılan büyük operasyonlarla köşeye sıkıştığı belirtilen istihbarat raporlarında, Paralel Yapı’nın Ak Parti’nin bir kez daha tek başına iktidara gelmesinden büyük endişe duyduğu, yapılacak bir erken seçimi ise ölüm kalım savaşı olarak gördüğü ifade ediliyor. Ak Parti’nin tek başına iktidara gelmesini engellemek için her türlü görüşmenin yapıldığı öğrenilirken, Paralel Yapı’nın yöneticileri tarafından terör örgütleriyle gizli görüşmelerin yapıldığı bilgisi raporlara yansıdı.

PARALELİN UMUDU HDP-CHP İTTİFAKI

Ak Parti’nin tek başına hükümet kuramaması durumunda Paralel Yapı’nın rahatlayacağı vurgulanan raporlarda, CHP ile Paralel Yapı ile arasına mesafe koymayan HDP’nin ittifakının iktidara gelmesi durumunda, Paralel Yapı’nın bütün mensuplarını tekrar önemli görevlere getirmeyi planladığı ve eski gücüne yeniden kavuşmayı amaçladığı vurgulanıyor.

TARİHİ MAĞLUBİYET

Ak Parti’nin yapılacak bir erken seçimle tek başına iktidara gelmesi durumunda, Paralel Yapı’ya yönelik 2016 yılında çok büyük operasyonlar yapılacağını bilen örgüt mensuplarının erken seçimi engellemek için ellerinden gelen her türlü gayri meşru yola başvurabilecekleri ifade ediliyor. Paralel Yapı’ya tarihi mağlubiyet yaşatılacağına dikkat çeken kaynaklar, erken seçimin bu açıdan Paralel Yapı’nın korkulu rüyası olduğunu dile getirdiler.

PARALELİN SOLA AÇILMA TAKTİĞİ

Paralel Yapı’nın Mavi Marmara için İsrail’i destekleyen açıklamalar yapmasının, diyalog ve hoşgörü adı altında Müslümanları Hıristiyanlaştırmaya çalışmasının ve dindar halk kitlelerinin desteklediği Ak Parti’ye 17-25 Aralık darbe süreçlerinin ardından muhafazakar, dindar halk kitlelerinin desteğini kaybettiği belirtilirken, Paralel Yapı’nın solcu örgütlerle ve partilerle temasa geçtiğine dikkat çekildi. Solcu yayın organlarını da ele geçirme çabasında olan Paralel Yapı’nın sol partiler içinde de kontrolü sağlayarak varlığını devam ettirmek istediği vurgulandı.

OYUNLARI TEKER TEKER DEŞİFRE OLUYOR

Paralel Yapı’ya bağlılığıyla bilinen şahısların HDP’li belediyeleri ve PKK yöneticilerini ziyaret ettikleri aktarılırken, ziyaretlerin erken seçim ihtimali doğduktan sonra daha da sıklaştığına dikkat çekildi. Paralel Yapı’nın kendi içinde kurduğu sistemin bozulduğu ve bundan dolayı da kurdukları her oyunun teker teker deşifre olduğu dile getirilirken, olası bir seçim ittifakı planını için PKK terör örgütü yöneticileriyle Almanya’da görüşmeler yapıldığı ve bu görüşmelerin de deşifre olduğu vurgulandı. (Akit)

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195