Title of a News Article

Gelecek Partisi Karaköprü'de kongreye gitti

Gelecek Partisi Karaköprü'de kongreye gitti
banner206

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ağustos ayında 1. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştiren ve ilçe kongrelerini de peş peşe tamamlayan Dr. Abdullah Yeşil başkanlığındaki Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı, Karaköprü ilçesi 1. Olağan Genel Kurulunu da gerçekleştirdi.

Kongrede Cemal Karaca, delegelerin oyları ile ikinci kez ilçe başkanı seçilerek güven tazelerken, kongrenin açılış konuşmasını da gerçekleştirdi.

Karaca, “Kuramaz, kursalar da teşkilata adam bulamaz diyenlere 1 Kasım’da Gelecek Partisi 1. Büyük Kongremizi gerçekleştirerek en güzel cevabı vermiştik. Ardından durduk mu? Asla! İl il, ilçe ilçe, cennet vatanımızın her bölgesinde kongrelerimizi yapmaya, çalışmalarımızı hız kesmeden genel başkanımızın izinden aynen devam ettirmekteyiz” dedi.

Kongreye Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve İl Başkanı Dr.Abdullah Yeşil ve Tüm teşkilatının Yanı sıra,Eyyubiye ilçe Başkanı Mahmut Demir, Haliliye İlçe Başkanı Avukat Mir Müslüm Çiçek,Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Ceylanpınar İlçe Başkanı Salih Kalemli, yanı sıra çok sayıda davetli ve delege katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195