Title of a News Article

Gelecek Partisi Urfa'da seçime gidiyor

Gelecek Partisi Urfa'da seçime gidiyor
banner206

Gelecek Partisi Şanlıurfa 1. Olağan İl Kongresi 4 Ağustos Salı günü partinin il binasında yapılacak. Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük’ün de katılması bekleniyor.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, Şanlıurfa’da seçime gidiyor. Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı olarak atanan Dr. Abdullah Yeşil, Şanlı Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, il kongrelerinin 4 Ağustos Salı günü yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa’da Hilvan, Viranşehir, Akçakale, Bozova ve Eyyübiye’de ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Yeşil, “Şimdi de il kongresini yapmak için hazırlıklara başladık. İl kongremizi 4 Ağustos’ta korona tedbirleri kapsamında parti binamızda yapacağız. Partimizin il kongrelerinin bitmesinin ardından eylül ayı sonunda büyük kurultayın yapılması planlanıyor. Şimdiden 1. Olağan kongremiz partimiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu arada Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük’ün de katılması beklenen Şanlıurfa il kongresinde, 300 kişinin oy kullanabileceği öğrenildi.

Öte yandan Gelecek Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil’in seçime tek liste halinde girmesi bekleniyor. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195