Title of a News Article

Gitmediği yer kalmadı...

Gitmediği yer kalmadı...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdare Amiri Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçeleri ve kırsalı gezerek partisinin belediye başkan adayları için destek istedi.

Seçime sayılı saatler kalırken, Milletvekili Özcan sabah saatlerinde kentin tarihi çarşılarında esnaf gezisine çıktı. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Özcan, daha sonra esnaftan partisinin BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile Eyyübiye ilçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş için oy istedi.

Seçim süreci boyunca Şanlıurfa'dan ayrılmayan ve 13 ilçenin STK, kanaat önderleri ile Aşiret temsilcileri ve teşkilatlarla bir araya gelen Özcan'ın yaklaşık 200 kırsal köye gittiği öğrenildi.

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile diğer ilçe adaylarının başarısı için çalışan Özcan, Ülkenin çok önemli bir seçime girdiğini sık sık dile getirdi.

Özcan bugünkü esnaf gezisinin ardından kısa bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: "Eyyübiye İlçemize bağlı , Kazaz Kapalı Çarşımızda ve Ucuzluk Pazarında esnaf kardeşlerimizle buluşarak destek ve dua talep ediyoruz. 31 Mart’ta esnaf kardeşlerimizin ve Aziz Urfa’mızın desteği ile inşallah zafere ulaşacağız.  Destek aziz hemşerilerimizde gayret bizlerden inşallah, Ak kadrolarla, iktidarın gücüyle Urfa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195