Title of a News Article

Gök, temaslarını sürdürüyor

Gök, temaslarını sürdürüyor
banner206

2023 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesi CHP'den aday adayı olacağını duyuran Dr. Süleyman Gök, temaslarını sürdürüyor.

Kent merkezi başta olmak üzere Birecik, Halfeti, Suruç, Bozova gibi bölgelerde ziyaret ve temaslarını sürdüren Dr. Süleyman Gök, destek talebinde bulunuyor.

Sendikalar, STK'lar, muhtarlar, iş adamlarıyla her gün farklı noktalarda bir araya gelen Şanlıurfa'yı hak ettiği noktaya ulaştırma noktasında büyük bir çaba gösteren, fikir ve projelerini her platformda dile getiren Urfa sevdalısı Dr.Süleyman Gök, Şanlıurfa’nın eksiklerini ve sorunlarını tek tek not ediyor, çözümü noktasında hemşerileriyle iştişarelerde bulunuyor. 

Daha önce yapılan seçimler öncesinde de vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra oda başkanlarıyla hasbihal eden başarılı doktor, Şanlıurfa’yı kalkındıracak projeler üreteceğini ve bunu mecliste dile getireceğini her fırsatta dile getiriyor.

Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Doğan Yetim'i makamında ziyaret eden Dr. Gök, burada karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundu.

Gök, akabinde ise Birecik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Sadettin Bilgini makamında ziyaret etti. Şanlıurfa’yı ve Birecik'i kalkındıracak projeler üretme konusunda sohbet ederek iş adamlarına daha fazla destek verilmesi gerektiğini, istihdam alanlarının yaratılmasıyla işsizlik sorunun çözüleceğini ifade etti. 

Doktor Gök, yaptığı ziyaret sonrasında misafirperverliklerinden dolayı Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin’e teşekkür etti.

Başkan Saadettin Bilgin ise şahsı ve yönetim kurulu arkadaşları adına her fırsata kendilerini yanlız bırakmayan başarılı hekim Süleyman Gök'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Resim

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195