Title of a News Article

Gök ve Eyyüpoğlu, Aksoy'u ziyaret etti

Gök ve Eyyüpoğlu, Aksoy'u ziyaret etti
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ile Abdulkerim Gök, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce yapılan kongrede AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Aksoy’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Aksoy’u son olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ile Abdulkerim Gök ziyaret etti. Eyyüpoğlu ve Gök, Aksoy’u kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler. Eyyüpoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatlarının partinin önemli bir mekanizması olduğunu belirterek, “Kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe teşkilatlarının çalışması sonucunda başarılar gelir. Bu kapsamda genel seçimler öncesinde AK Parti’de il ve ilçe kongreleri yaşanıyor. Seçimlere daha dinamik bir kadro ile girip, daha güçlü çıkabilmek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor” dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekillerimiz Sayın Seydi Eyyüpoğlu ve Sayın Abdulkerim Gök’e bizlere yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetimimizi oluşturup genel seçimlerin startını vereceğiz. Karaköprü’de AK Parti’nin oy potansiyelini arttırabilmesi için yoğun bir çalışma yürüteceğiz” dedi.

Bu arada ziyarette Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik ve AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Fadime Taşaydın da hazır bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195