Title of a News Article

Gök'ten Demirkol'a ziyaret

Pazar günü yapılan 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İpekyol seçim bürosunda tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da 13 ilçeden en fazla oy alan ilçe belediyesi olan Haliliye Belediyesine Başkan olan Fevzi Demirkol’a seçimlerin yapıldığı Pazar akşamında bu yana yoğun bir ilgi ve teveccüh vatandaşlardan sağlanıyor. Haliliye bölgesi içerisinde bulunan İpekyol mahallesindeki seçim bürosunda tebrikleri kabul eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bugünde yoğun bir şekilde tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Tebrik ziyaretlerinden biriside AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök tarafından gerçekleşti. Gök, beraberindekilerle birlikte seçim bürosuna giderek Başkan Fevzi Demirkol’u tebrik ederek başarılar diledi.

Öte yandan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kendisine yapılan ziyaretlerle ilgili bir açıklama yaparak, ‘Haliliye ilçesine hizmet için geldiklerini ve kendilerine oy veren vermeyen herkese eşit bir şekilde hizmet götüreceklerini söyleyerek, şuana kadar kendisine tebrik için gelen herkese teşekkürlerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195