Title of a News Article

Gök’ten Urfa’ya müjde

 Gök’ten Urfa’ya müjde
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa’da sporcu fabrikası kurulacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa’ya yapılan spor yatırımları ve yurtlar hakkında açıklamada bulundu. Şanlıurfa’ya yapılan yatırımlardan bahseden Milletvekili Gök, “2012 yılında 30 Bin kişlik GAP Arena Stadyumu’nun çevre düzenlemesi ve aydınlatma işi yapıldı. Birecik, Suruç, Hilvan, Ceylanpınar, Siverek ve Halfeti’ye birer adet sentetik saha yapıldı. Viranşehir’e de yapılması planlanan sentetik saha çalışması sürüyor, şuanda ihale aşamasındadır” dedi.

Şanlıurfa’ya spor salonu yapıldığını da sözlerine ekleyen Gök, “Planlamada Şanlıurfa Sporcu Fabrikası kurulması var. Bunun için Arazi tahsisi ve proje çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca viranşehir’e bir gençlik merkezi yapıldı. Hilvan ve Merkezde de gençlik merkezleri yapılıyor. Bunların yanı sıra Harran İlçemize de bir kapalı spor salonu yapılıyor” diye ifade etti.

 

2015’te 1600 yataklı yurtlar açılıyor

Şanlıurfa’da açılacak yurtlarla ilgili de bilgiler veren Milletvekili Gök, 2014 yılında Urfa Merkezde 72 yataklı ve Karaköprü’de de 1000 yataklı yurdun açıldığını belirtti. Gök, 2015 yılında da Urfa merkezde 1000, Birecik’te 300 ve Viranşehir’de 300 kişilik yurtların hizmete açılacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 11:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil özkurt
halil özkurt - 9 yıl Önce

vallahi makina alet adavat fabrikasını duymuştuk ama adam fabrikasınıda duyduk bunların sayesinde olacak bu kadarıda demekten başka çare varmı çünkü liderleri diyor abd yide müslümanlar buldu diye halbuki tam tersi abd müslümanları buluyor selametle kalın

SIRADAKİ HABER

banner195