Title of a News Article

Görevden alındı...

Görevden alındı...
banner206

Tarım ve Orman Bakanlığı özel kalem Müdür vekili İbrahim Akbaş'ın görevine son verildi. GTHB en çok eleştirilen ismi nihayet görevden alındı. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba'nın bir yıl önce GTHB olmasından hemen sonra Bakanlık Özel kalem Müdürlüğüne atanan İbrahim Akbaş dün görevden alındı. Akbaş, Fakıbaba'nın Bakan olmasından sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde işçi kadrosundan istifa ederek önce Bakanlık özel kalem ardından kısa bir süre sonra müşavirlik kadrosunu almıştı. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yeni çalışma arkadaşlarını bir bir belirlerken, Bakanlık Özel kalemine ise tecrübeli bir isim atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı özel kalemine Volkan Koç atanırken, İbrahim Akbaş ise görevden alındı. Milletvekili Fakıbaba'nın danışmanlığını yapması beklenilen Akbaş, görev yaptığı süre içerisinde Bakanlıkta Urfalıları Fakıbaba ile görüştürmediği iddiasıyla sık sık eleştirilen isim olmuştu.

Fakıbaba'nın Şanlıurfa'da ki bazı karşılama törenlerinde, Fakıbaba'dan hemen sonra Akbaş'ın da protokol ve karşılamaya gelenlerle tokalaşması eleştirilere yol açmıştı. 

Akbaş'ın görevden alınmasından sonra gözler Özel kalemde çalışan diğer bazı personellere ve bazı danışmanlara çevrildi. 


Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195