Title of a News Article

Gülpınar :Bizim siyaset anlayışımızda yalan yok

AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı kongresine Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun katılmaması dikkatleri çekti. Tek Liste halinde gidilen Siverek ilçe kongresinde İlhan Çelik tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Gülpınar :Bizim siyaset anlayışımızda yalan yok
banner206

AK Parti Siverek ilçe 5. Olağan kongresi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.Partisinin Siverek ilçe kongresine katılmak üzere THY İstanbul Şanlıurfa uçağı ile gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı GAP Havaalanında Vali İzzettin Küçük, İl jandarma komutanı Albay Selman Kömürcü,  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez,Emniyet Müdürü Eyüp Fırat karşıladı. AK Parti Siverek ilçe kongresinin yapıldığı kapalı spor salonuna gelen Bakan Yılmaz ve beraberindeki Milletvekilleri salonu dolduran partililer tarafından coşkuyla karşılandılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kongre delegelerinin oy birliği ile davet edilen Divan heyeti yerini aldı. AK Parti il ikinci başkanı Erkan Sözen'in Divan Başkanı, üyeliklerine ise il yöneticileri Halit Taşdönderen, İbrahim İstegün, Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak ve Gençlik kolları Başkanı İsmail Keş divan heyetine seçildiler.

 

AK Partinin en başarılı İlçe Başkanları arasında gösterilen Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, açılış konuşması yapmak üzere geldiği kürsüde önemli mesajlar verdi. Siverek ilçesinde 30 mart 2014 günü kazanılan Belediye Başkanlığı ile yetinmeyeceklerini ifade eden Çelik' Siverek ilçesinin makus talihini değiştirmek için çalışıyoruz. 30 Martta bir tarih yazıldı. biz kazanılan bu zaferin ardından partimizin gücünü daha fazla artırmak için çalışıyoruz.2015 seçimleri için şimdiden tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. yıllardır birikmiş sorunları tek tek çözüyoruz. Devletimizin ve Belediyemizin imkânları ile en ücra köşeye hizmet götüreceğiz, bugün kongremize katılan Başta Milli savunma Bakanımız İsmet Yılmaz, Milletvekillerimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum' dedi. İlçe Başkanı İlhan Çelik’in konuşmasının ardından İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Siverek belediye Başkanı Resul Yılmaz birer selamlama konuşması yaptı.

Gülpınar :Bizim siyaset anlayışımızda yalan yok

Selam Olsun insanların dünyasını mahmur edenlere,selam olsun İnsanlarını hem dünyasını hem ahiretini mahmur edenlere diye konuşmasına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, ‘Hırsızlık  ve arsızlık yapmadım’dedi.  Gülpınar konuşmasını şöyle sürdürdü’ Bir siyasetçi her zaman yaptıklarını anlatır. Değerli büyüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Hükümetimizin Bakanları ve değerli Milletvekillerimizle bütün teşkilatlarımızla birlikte çok güzel hizmetler yaptık.ama ben bugün Şanlıurfa ve Siverek ilçesine yapmadıklarımızı anlatacağım. Allaha çok şükür, Hırsızlık yapmadık, arsızlık yapmadık, kimseye tepeden bakmadık, şov yapmadık, zalimin yanında olmadık, yalan söylemedik, boş vaatte bulunmadık. Bürokrasiyi, bürokratı, babamızın malı olarak görmedik. Biz bu bölgede adeta keskin bir kılıç üzerinde yürüyerek siyaset yaptık. Kalp kırmamaya çalıştık, kalp onarmaya çalıştık,kelimelerimizi sarf ederken yüz binlerce kez düşündük. Değerli dava arkadaşlarım yıkmak her zaman kolay,ama yapmak her zaman zor, bizler zor olanı yapmaya çalıştık.Gönüller kurarak siyaset yapmak her babayiğidin harcı değil.Ben buradan muhalefete öneriyorum, siyasetinizi böyle yapın.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, salonda bulunan gençlere dönerek’ bugün özellikle sizlere seslenmek istiyorum’ diyerek partinin gençlerinde önemli mesajlar verdi. Bugün Siverek’te bir değişime her birlikte müşahede ediyoruz. Bu memleketin gençler siz gençlersiniz. Gelecek sizlerin ahlakıyla yükselecek inşallah. kimsenin malına, canına zarar veren değil, herkese ama herkese düşküne dahil, el uzatan gençler lazım bize, feraset sahibi, Dünyadaki gelişmeleri okuyan, dünyada sadece kendi şehrinden,kendi kültüründen kopmamış bir gençlik,kendisi siyaset üreten ve düşmanlarını yenen bir gençlik,Dünyaya, neden ve nasıl geldiğini farkına varan ve nereye gideceğini bilen bir gençlik, bir büyüğüne rahmet okuyan ve zulüm etmeyen bir gençlik,tamamen ön yargısız,pozitif ilimleri bilen ,insanlara faydası olan bir gençlik ‘istiyoruz. Gençleri sokaklara dökenler, sokaktan medet umanlar, unutmayın ki bu makamlar hiç kimseye baki değildir. Bunun öbür dünyada hesabı olacak. Daha öncede defalarca söyledim. Bizim siyasetimizin kaynağı yeni değil 1400 sene öncesinden geliyor. Bizim siyasetimizin kaynağı Hz.Resullah a.s’den geliyor.’dedi.

BAKAN YILMAZ BAAS PARTİSİNİ ELEŞTİRDİ.
Gülpınar’ın konuşmasının ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz, Baas Partisi anlayışını eleştirerek, "Türkiye’nin bir Baas partisi vardır. Doğuda da var, batıda da var. Allah bu Baas Partisi'ne fırsat vermesin. Bu coğrafyada halkına zulüm eden Baas Partisi zihniyetidir" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde partisinin 5'inci olağan Kongresi'ne katıldı. Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Bakan Yılmaz, Suriye ve Irak'ın Baas partileriyle birlikte en büyük zararı gördüğünü söyledi.   Bakan Yılmaz, Türkiye'de de Baas Partisi bulunduğunu öne sürerek, şöyle konuştu: "Türkiye’nin bir Baas partisi vardır. Doğuda da var, batıda da var. Allah bu Baas Partisi'ne fırsat vermesin. Bu coğrafyada halkına zulüm eden Baas Partisi zihniyetidir. Bakın Irak’ta en büyük zararı Saddam’la beraber Baas Partisi verdi. Suriye’de en büyük zararı Baas Partisi verdi Esad’la beraber. Türkiye’de bugün istediğimiz yerde değilsek, en büyük zararı Türkiye’nin Baas partileri verdi." Bakan Yılmaz konuşmasının ardından Siverek ilçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ilçe tabur komutanlığını ziyaret etti. 

 

AK Parti Siverek ilçe kongresine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yanı sıra, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Doç.Dr.Kerim Gök, Halil Özcan,Mehmet Akyürek, Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, bazı ilçe Belediye ve ilçe parti başkanları  ile delegeler ve partililer katıldılar. Seçim bölgesi Siverek olan Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun kongreye gelmemesi dikkatleri çekti.  tek liste halinde gidilen Kongreye katılan 430 delegenin oyunu alan ilçe Başkanı İlhan Çelik ise yeninden ilçe Başkanı seçildi. 






Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195