Title of a News Article

Gülpınar, gençlere seslendi!

.

Gülpınar, gençlere seslendi!
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, gençlerin kendileriyle beraber yol yürümeleri durumunda memleketin daha fazla kalkınacağını söyledi.

OSMAN KAYA
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, Hilvan İlçesinde düzenlenen seçim bürosunun açılışında konuştu. Konuşmasında gençlere de seslenen Gülpınar, “Elleri sadece kalem tutar, elleri sadece kitap ve defter tutar, başka bir şeyde gözleri olmaz” dedi.

 

“İdeolojik siyasete en baştan beri karşı çıktık”

Bugünlerde karşı karşıya kaldıkları  ideolojik siyasetten bahsettiklerini dile getiren Gülpınar, “İnşallah bizler gerekirse o ideolojik siyasetin en iyisini yapmaya muktediriz. Ama bizler ideolojik siyaset yapmak istemiyoruz. Çünkü ideolojilerin çatışması demek; Malasef bu ülkenin gençlerinin heder olması demektir. Biz geçmişte de bugünleri yaşadık. İdeolojik çatışma demek; Bizleri birbirimize kırdırmak demek, bir hiç uğruna, hiçbir mana ifade etmeyen meseleler uğruna eğer bugün gençle ölüyorsa bu hepimizin ayıbıdır. Biz bu nedenle ideolojik siyasete en baştan beri karşı çıktık. Yoksa Elhamdülillah bizim ideolojimiz bugüne kadar gelmiş geçmiş en sağlam ideolojidir” dedi.

 

“Bizim işimiz yıkmak değil, yapmak olacak”

Gülpınar, “Biz Müslümanlık üzerine yürüdük, biz İslam üzerine yürüdük”  diyerek, konuşmasında şunları kaydetti;

“Biz Müslümanlığın üzerine bir ideoloji tanımıyoruz. Biz Hz. Resulullah’ın üzerine de bir önder tanımıyoruz, biz O’nun yolunu takip etmekle mükellefiz. Bizim için tek yol varsa O’nun yoludur. Eğer O’na inandığımız gibi yaşamaya çalışırsak zaten bu memlekette hiçbir problem kalmaz. Benim ümidim şudur ki; Gençlerimiz de inşallah bundan sonra bu yol üzerine yürürler. Elleri sadece kalem tutar, elleri sadece kitap ve defter tutar, başka bir şeyde gözleri olmaz. Sadece kendi ilimlerini, kendi tahsillerini yaparak bizden sonra bayrağı devralıp Hilvan’a taş üstüne taş koymanın gayreti içerisinde olurlar. Bugün bir binayı yıkmak bir saattir ama teknoloji henüz o binayı bir saatte yapmamıza müsaade etmiyor, bir binayı yapmak en az 6 ayımızı, 1 senemizi alıyor. Bizim işimiz onun için yıkmak değil Allah’ın izniyle yapmak olacak. Ne zamanki gençlerimiz arkamızdan yapmak üzere bizlerle beraber yol yürürse inşallah bu memleket daha fazla kalkınacak, bu memlekette sorunlar asgariye inecek ve Hilvan çok daha fazla yaşanır hale gelecek.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195