Title of a News Article

Gülpınar sessizliğini bozdu! İstifa iddialarına cevap verdi

İstifa edebileceği konuşulan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar "Kesinlikle öyle birşey yok" diyerek iddiaları yalanladı.
Şanlıurfa Milletvekilliği ve partisinden istifa eden Eşref Ahmet Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın da ‘rahatsız olduğunu’ anlattı. Bunun üzerine Gülpınar'ın da son günlerde kamuoyunda istifası konuşulmayan başlandı. Gülpınar, bu iddiaları katıldığı TV 100 ekranlarında yalanladı.

Kesinlikle istifa etmeyeceğim"
Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına telefon ile canlı bağlanan Gülpınar "AK Parti’den istifa edecek misiniz?" sorusuna "Hayır kesinlikle öyle bir şey yok" dedi. Sözlerini sürdüren Gülpınar "‘Ben milletvekilliğini dahi bırakmaya hazırım, samimiyeti de inanılsın’ dedim, bu sözel boyutta kaldı hiçbir zaman resmi işleme geçmedi. Başka bir partiye geçmek bizim kitabımızda yazmaz" ifadelerini kullandı. 

"Gönlümden geçen aday olmamak"
Sevinç'in "Önümüzdeki seçimde aday olmayacak mısınız?" sorusuna Gülpınar "Onu zaman gösterecek. Gönlümden geçen aday olmamak. Ailemin de talebi bu yönde. Sağlık, maddi, manevi, her açıdan yük. Biraz arkadan gelenlere de yer açmak lazım diye düşünüyorum." yanıtını verdi.
Kesinlikle istifa etmeyeceğini dile getiren Gülpınar, " Bizde vefa var. Ben Cumhurbaşkanımın yanındayım, artık bu konu kapanmalıdır. Başka partiye gitmek bizim aileye yakışmaz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195