Title of a News Article

Gülpınar ve Yılmaz 'evet' bürosu açılışı yaptı

.

Gülpınar ve Yılmaz 'evet' bürosu açılışı yaptı
banner206

Şanlıurfa’nı Siverek ilçesinde Esmarçayı mahallesinde Bab ailesi’nin açtığı EVET bürosunun açılışını Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptı.

Bab ailesine mensup Belediye meclis üyesi Nuri Bozdağın açtığı EVET bürosuna Bab Ailesi mensuplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış törenin konuşan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar, “  EVET büronsun açtığı için, değerli ailesini ve komşularını buraya topladığı için, Bab Ailesi mensuplarına çok teşekkür ediyoruz, bu sembolik bir açılış önemli olan Bizim Burada Siverek halkı olarak Bab ailesi olarak ve mahalle halkı olarak bu birlik ve beraberliğimizin sandığa yansıyacağını temenni ediyorum önemli olan bugün burada bir araya gelmemiz buna vesile olan Nuri Bozdağ’a teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “  Meclis üyemizin EVET Bürosunun açılışı vesilesi ile bir aradayız, burada muhtarlarımız, baba ailesi mensupları ve mahalle sakinlerimiz var böyle bir EVET bürosunun açıtıkları için meclis üyemiz Nuri Bozdağ’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bozdağ, “ Yeni bir Türkiye için hepimiz evet diyoruz, hepimiz biriz beraberiz anayasanın değişmesi, Türkiye için hepimiz için güzel olacağına inandığımız için evet diyoruz” dedi.

Milletvekili Gülpınar ve Belediye Başkanı Yılmaz EVET bürosu açılışının kurdelesini kestikten sonra EVET bürosunda bir süre oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195