Title of a News Article

Gülpınar;Meydan okudu!...

Gülpınar;Meydan okudu!...
banner206

Bakan Faruk Çelik ile birlikte Siverek ilçesine bağlı Çıkrık Köyü’nde 5 Bin kişinin katıldığı mitinge katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar,  “‘Gidin kime oy verdiyseniz ondan oy isteyin’ diyenlerin, bugün benim vatanımda benim hemşerilerimi, benim dostlarımı, benim akrabalarımı, benim canlarımı, ciğerlerimi bugün 2 kamyon kumla kandırmak istiyorlar. Ama benim insanlarım, benim hemşerilerim bu oyuna gelmez” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile birlikte Siverek ilçesine bağlı Çıkrık Köyü’ne gitti. Köyde toplanan yaklaşık 5 Bin kişiye yönelik bir konuşma yapan Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın Büyükşehir olacağı sözünü verdiklerini ve bunu yerine getirdiklerini belirterek, “Artık Karacadağ da, Siverek de büyükşehre bağlı. Artık alt yapı hizmetleri için Ankara’dan kaynak taşımaya gerek yok, birçok hizmeti Büyükşehir bünyesinde Siverek Belediyesi ile beraber kol kola çözüme kavuşturacağız” dedi.

“30 Mart’ta sizlerden ne istiyoruz?” diye konuşmasını sürdüren Çelik, “Siverek Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve hükümet uyumu sağlarsanız basamakları hızlı bir şekilde çıkarız. Yani oy vermiş, vermemiş herkese hizmet yapıyoruz ama uyumlu hizmet yapabilmek başka bir şey, yan çizerek hizmet yapmak başka bir şey. Biz Siverek’e yine hizmet yaptık. Birçok eserlerimizin açılışını gerçekleştireceğiz ama esas mesele uyumlu ve daha hızlı bir hizmet ağını gerçekleştirebilmek. Onun için Siverek’te Resul kardeşimiz önem arz ediyor” diye ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar da, Hükümet’in Siverek ilçesine yapmış olduğu hizmetleri anlatarak, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’nin Siverek Belediyesini kazanabilmesi için vatandaşlardan destek istedi.

 

Gülpınar; Bu köylerde hizmet bilinçli olarak aksatıldı

Gülpınar, “Ben siyasi hayata atıldığımda hep şunu söyledim: Bu Karacadağ’ın güzel insanları, aynen Karacadağ gibi benim arkamda dursun inanın bu dünyada yapamayacağımız bir iş yoktur Allah’ın izniyle” diyerek, konuşmasında şunları kaydetti;

“2011 seçimlerinde cumhuriyet döneminde ilk defa bu köye bir Bakan geldiği zaman şikâyetlerinizi ilettiniz. Maalesef bazı dönemlerde bu köylerde hizmet bilinçli olarak aksatıldı. ‘Gidin oylarınızı kime verdiyseniz hizmeti ondan isteyin’ dediler. Ama biz 2011 yılında ne dedik? ‘Sayın Bakanımızla beraber, Hükümetimizle beraber inşallah hiçbir hizmeti bundan sonra bu bölgeden esirgemeyeceğiz ve hizmeti öncelikle bu bölgeye aktaracağız’ dedik. Bu hizmetleri yaptık ve halen yapmaya da devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İşte o zamanlar hizmeti engelleyenler, ‘Gidin kime oy verdiyseniz ondan oy isteyin’ diyenler bugün benim vatanımda benim hemşerilerime, benim dostlarımı, benim akrabalarımı, benim canlarıma, ciğerlerime bugün 2 kamyon kumla kandırmak istiyorlar. Ama benim insanlarım, benim hemşerilerim bu oyuna gelmez. Karacadağ’ın insanı akıllıdır, basiretlidir, ferasetlidir. 3 senedir gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin destek versin, vermesin buradaki herkes canımız, dostumuzdur. Siverek halkı olarak siz bizim arkamızda durursanız Siverek artık durmuştur. Bir defa da bu iktidara bir fırsat verin, bu iktidar bir belediyeciliği ele geçirsin göreceksiniz nasıl hizmetler gelecek.”

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Korkmaz ise, yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi durumunda Siverek ilçesinde uygulayacağı projeleri açıkladı. 30 Mart’tan sonra Siverek ilçesinin e ücra köşesine bile hizmetin gideceğini vurgulayan Korkmaz, “Siverek’e daha iyi hizmetlerin yapılabilmesi için 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde zaferle ayrılmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Konuşmaları ardından Bakan Çelik, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra köyden ayrıldı.

Bu arada Bakan Çelik’in köy ziyaretine AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İbrahim Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Vehbi Beyaz ve Bedir Boztepe de katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195