Title of a News Article

Gülpınar:“Siyaset dürüstlük ister“

Gülpınar "Akparti olarak bizler, tarih olmaya degil, tarih yazmaya geldik."

Gülpınar:“Siyaset dürüstlük ister“
banner206

AK Parti Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

İl Başkan yardımcısı  Erkan Sözen'in Divan Başkanlığına getirildiği il danışma toplantısında sabah saatlerinde başladı.

Divan Başkanlığı seçiminden sonra Danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’da yapılan 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının organizasyonunun çok başarılı geçtiğini söyledi.

 

99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrasında bakanlar dahil herkesin kendisini telefonla arayarak başarılı organizasyon için teşekkürlerini ilettiklerini söyleyen Av. Eğilmez: “Bu başarılı organizasyon herkese örnek oldu. Genel Merkezde bunu rapor haline getirmemizi istediler. Bunun için teşkilat Başkanımız Bekir Kan rapor yazmaya başladı. Bu organizasyonumuz gene merkez tarafında tüm teşkilatlara gönderilecek. ‘örnek organizasyon’ diye. Bu başarıda il ilçe teşkilatlarımız, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin emeği oldu. Emeği geçen tüm teşkilatlarımıza ve belediyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi

AK Parti Kasım ayı danışma meclisi toplantısının konuğu olarak konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siyasetin dürüstlük ve samimiyet istediğini vurguladı.

AK Parti yaptığı başarılı çalışmaları ve hizmetlere değinen Milletvekili Gülpınar Siyaset hatta kabul etmez, siyaset dürüstlük,samimiyet ister. biz mazlumun  hakkını yiyenlerle yürüyemeyiz, biz mazlumun hakkını savunanlardan olacağız. inşallah her alanda başarılı olmak zorundayız.özellikle gençlerimize iyi örnek olmalıyız. Iyi bir gençlik yetiştirmeliyiz "AK Parti olarak bizler, tarih olmaya degil, tarih yazmaya geldik." dedi.

Toplantıda Siverek Belediye başkanı Resul Yılmaz bir konuşma yaparak siverekte yaptığı çalışmaları anlattı.

Toplantı daha sonra basın kapalı devam etti.

Basına kapalı bir şekilde yaklaşık iki saat devam eden toplantı, dile ve temennilerle sona erdi.



 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195