Title of a News Article

Gündoğan kararını verdi...

.

Gündoğan kararını verdi...
banner206

Şanlıurfa'nın kanaat önderlerinden Politikacı ve Siyala Aşireti Lideri Feyyaz Gündüğan 7 Haziran seçimlerinde AK Partiyi destekleyeceklerini açıkladı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz , bugün Gündoğan'ı ziyaret ederek  destek istediler. Siyala Aşireti Lideri, Kanaat öndesi Feyyaz Gündoğan'ın ofisinde gerçekleşen ziyaretin ardından taraflar birer açıklama yaptılar. AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu anımsatan Gündoğan, Milletvekili Halil Özcan ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un kendilerine yaptığı ziyarette teşekkür ederek şöyle konuştu' Biz AK Partiliyiz zaten yuvamızdayız,Sayın Özcan ve Özyavuz'un birlikte çalışıyor olması bizleri yanlarında görmek istemeleri AK Partinin gücüne güç katmıştır. hep birlite AK aprtinin çıtasını dahada yükselteceğiz'dedi 
Seçim Çalışmaları kapsamında ziyaret ederek desteğini aldıkları Feyyaz Gündoğan ve Siyasala Aşireti mensuplarına teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade ederek şöyle konuştu'  AK Partili olan  Feyyaz Gündoğan beyi ziyaret ettik. AK partisi çatısı altında yanımızda olacaklardır, ve bizim gücümüze güç katacaklardır. Eyyübiye,Harran, Akçakale ve Ovada gittiğimiz her köy ve mezrada halkımızın büyük bir teveccühü ile karşı karşıya kalıyoruz. herkes AK partinin yaptıkları hizmetleri biliyor,yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak görüyorlar. ancak bazı kesimlerde enerji, su ve alt yapıda eksiklikler var, bu eksiklikleride gidereceğimizi ifade ediyoruz.İnsanlar bize inanıyoruz, hedefimizde 12-0 vekil çıkarmaktır'dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan daha sonra Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile birlikte Parapara ve Karaahmet köylerinde giderek seçim çalışmalarını sürdürdü. 


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195