Title of a News Article

Güven, Birecik'ten destek istedi

Güven, Birecik'ten destek istedi
banner206

HDP Adayı Leyla Güven Birecik ilçesinde yurttaşlarla bir araya geldi.

Urfa’nın Birecik ilçesinde seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden HDP Urfa Milletvekili Adayı Leyla Güven HDP ve DBP ilçe teşkilatı ile köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Surtepe ve Karabaş köylerine giden Güven ve beraberindekiler burada iki taziyeyi ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Ardından Divriği köyüne geçen Güven ver beraberindekiler, burada yurttaşlarla görüşerek destek istedi. Köy sakinlerinden İsrafil Karayılan : “Bu yaşıma geldim daha devletin hiçbir hizmetini görmedim. Bu nedenle bundan sonrada hizmet yapacaklarına inanmıyorum. Bizler zaten kendi partimize veriyorduk. Bundan sonrada devam edecek." şeklinde konuştu.

 Komağli ve Mengeli köylerinde nokta ziyaretleri gerçekleştiren HDP’liler daha sonra Yaylacık (Fisfis) köyüne geçti. Köy sakinleri HDP’lileri burada bir miting havasında karşıladı. Burada köy sakinlerine hitap eden Güven, bugüne kadar AKP’nin  halkı kandırdığını bu nedenle artık güven kaybettiğini ifade etti.  Güven: “7 Haziran’da halk sandıkta kime neyin ne olduğunu gösterecek. Bizler sözümüzün arkasında duran partiyiz. Biz size tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Size söz veriyorum ki, seçimden sonra yine sizlerle olacağız ve tüm sıkıntılarınızı çözmek için mücadele edeceğiz.” Dedi.

Güven daha sonra Halfeti ilçesine geçerek çalışmalarına burada devam etti. HDP ve DBP İlçe teşkilatı ile esnaf ziyaretine çıkan Güven,  gittiği semt pazarında esnaf ve yurttaşlarla görüştü. Yurttaşlar ve esnaflardan destek isteyen Güven daha sonra resmi kurumları ziyaret etti.

 

 Yurttaş tek Çözüm adresi olarak HDP'yi görüyor

HDP Urfa Milletvekili Adayı İbrahim Ayhan seçim çalışmaları kapsamında. Hayvan pazarını ziyaret etti. İbrahim Ayhan esnafla tek tek selamlaşıp HDP’ye oy istedi. İki yurttaş arasında yapılan bir alış verişte arabuluculuk yaparak ortayı bulan Ayhan , Hayvan pazarı izlenimleri sonrası  yaptığı açıklamada ‘’ Görüyoruz ki toplumun her kesiminden AKP’ye ciddi bir tepki var. İnsanlar AKP ye oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Bundan böyle çözümü HDP’de gördüklerini söylüyorlar bizde bu ilgi ve alakaya layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız her kesimin temsilcisi olacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195