Title of a News Article

Güvenç, hangi BDP'li Başkanla görüştü

Güvenç, hangi BDP'li Başkanla görüştü
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz’ı ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Celalettin Güvenç, Viranşehir Parti Belediyesine gelerek Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz ile görüştü. Görüşmeye, AK Parti  Viranşehir Belediye Meclis Üyeleri ile AK  İlçe yöneticileri de katıldı.

Konuklarını Karşılayan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, ziyaretten memnunluk duyduğunu dile getirdi. Güvenç, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cin, belediyenin rutin çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Cin, özellikle turizm ve tarihi değeri olan Eyyüp Nebi beldesinde çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Güvenç ise, çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Belediyelerin çalışmalarının konuşulduğu ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyaretin ardından Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’e Belediye meclis toplantı salonunu gezdir. Ardından Güvenç ve beraberindekiler belediyeden ayrıldılar. Viranşehir belediye Eş Başkanı Emrullah Cin de misafirlerini kapıya kadar geçirerek uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 01:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195