Title of a News Article

Güvenç istifa etti

.

Güvenç istifa etti
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 26. dönem milletvekili için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa Valiliği görevini yürüttüğü dönemde istifa ederek 2014 yılında yapılan yerel seçimlere AK Parti’ye katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen 
Celalettin Güvenç, bu kez de milletvekilliğine soyunuyor.

Güvenç’in, belediye başkanlığı görevinden istifa ederek 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için memleketi olan Kahramanmaraş’tan AK Parti Milletvekili Aday Adayı alınan bilgiler arasında. 


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 12:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa
urfa - 9 yıl Önce

Fakıbaba nın açıklamasına tamamen katılıyorum. Urfa halkı Güvenç'e 5 yıllığına belediyeyi emanet etti. o ne yaptı. Emaneti bırakıp gitti. o zaman bunun sorumluluğu kimde . Onun aday gösterenlerde. Güvenç'i urfada Başkan yapmak için bir yıl önceden hazırlık yapan kişiler , stk lar neredesiniz.hani urfa için hizmet için buradaydı......... o zaman sonuç ne olmalı. Güvenç i urfa da aday gösterenler bir bedel ödemeliler derim. Güvenç'i siz aday gösterdiniz ve çıkın dürüstçe yanlış yaptığınızı söyleyin ve sayın cumhur başkanını örnek alarak bu dik duruşu gösterin derim.

urfa
urfa - 9 yıl Önce

Yukarıdaki açıklamanıza katılmıyorum. Neymiş efendim . urfa halkının tepkisini aza indirmek için başkanlıktan istifa ettirilmiş ve kendisine milletvekili ol demişler. Güzel hikaye…….. Urfa halkının tepkisini aza indirmek için ve hatta gönlünü almak için görev den almalılardı. Ne yaptılar milletvekili yaptılar. Fakıbaba nın ölenle gidenin arkasından konuşmam açıklamasına tamamen katılıyorum. Urfa halkı Güvenç'e 5 yıllığına belediyeyi emanet etti. o ne yaptı. Emaneti bırakıp gitti. o zaman bunun sorumluluğu kimde . Onun aday gösterenlerde. Güvenç'i urfada Başkan yapmak için bir yıl önceden hazırlık yapan kişiler , stk lar neredesiniz.hani urfa için hizmet için buradaydı......... o zaman sonuç ne olmalı. Güvenç i urfa da aday gösterenler bir bedel ödemeliler derim. Güvenç'i siz aday gösterdiniz ve çıkın dürüstçe yanlış yaptığınızı söyleyin ve sayın cumhur başkanını örnek alarak bu dik duruşu gösterin derim.

SIRADAKİ HABER

banner195