Title of a News Article

Güvenç kimleri ağır sözle eleştirdi...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a destek için bir seçim bürosu daha açıldı.

Güvenç kimleri ağır sözle eleştirdi...
banner206

Sayılı günlerin kaldığı yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Şanlıurfa cephesinde, başkan adayları durmak bilmiyor. Köy köy, mahalle mahalle seçim çalışmalarını sürdüren aday adayları halkla iç içe olmaya devam ediyor. Bunlardan biriside AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol.

Adaylık unvanı verildikten bu yana günde 3-4 saat uyku ile çalışmalarını gece geç saatlere kadar, gündüzleri ise sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak devam eden Başkan Adayı Fevzi Demirkol için bu akşam bir seçim bürosu daha açıldı.

Haliliye İlçesine bağlı Selahattin Eyyübi Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde açılan seçim bürosuna AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, çok sayıda AK Haliliye Belediye Başkan Aday Adayıi, encümen adayı ve bine aşkın mahalleli katıldı.

 Seçim bürosu açılışı öncesi selamlama konuşmaları yapıldı. AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma birer konuşma yaptılar.

Ardından AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada toplanan kalabalığa hitap etti.

Demirkol, ‘Öncelikle buraya geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın önerilerini dikkate alarak, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alacağız. Bazı önemli konularda da halkımıza başvuracağız. Doğrudan doğruya vatandaş ne diyor diye vatandaşın görüşünü alacağız. Ve bu şekilde katılımcı bir belediyecilik uygulayacağız. Belediyeyi ben yönetmeyeceğim. Biz yöneteceğiz.’ Dedi.

Güvenç, ‘yatak odalarını dinlediler

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’te katıldığı seçim bürosu açılışında bir konuşma yaparak muhalefet partilerine yüklendi.

Güvenç, ‘senelerdir dinlemişler. Yatak odalarını gözlemişler, çocuklarıyla yaptığı görüşmeleri izlemişler, hanımlarıyla yaptığı görüşmeleri izlemişler. Ama bu millet 2002 ve öncesini de unutmayacak, bütün gariplerin mazlumların duasıyla 30 Martta inşallah durmak yok yola devam devam. Seçim yaklaştıkça yeni tezgahlar, yeni oyunlar, acaba milletin kafasını karıştırabilir miyiz, acaba AK Partiyi tökezletir miyiz, bunları millet nezlinde itibarsızlaştırır mıyız diye bir çalışma var. hepimiz bu ülkenin çocuğuyuz. Hiç birimizin cebinde başka bir pasaport yok. Biz bu ülkede doğduk burada öleceğiz. Çocuklarımızda burada doğdu, onlarda burada ölecekler. Bu çocuklara müreffeh, demokrat büyük bir Türkiye hazırlamak görevi ve vebali üzerimizde. Ev ev gezenlere sorun, AK Partiyi alalım oyun dışına iteliyelim.  Yerine ne koyacaksınız? Ne düşünüyorsunuz? Çözüm sürecini kim sonuca erdirecek? Kan akmasını kim önleyecek? Dövüzün yükselişini kim durduracak? Faizler 4.60’ta iken 18’e çıkardınız! Kim tekrar aşağı indirecek. Benim o bakkalımı siftah etmeden kapatmasını hanginiz önleyecek. Bu BDP mi yapacak?  Bu CHP mi yapacak? Bu MHP mi yapacak Allah aşkına, soruyorum sizlere’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı havai fişekler gösterisi altında kurdele kesimi ile gerçekleşti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195