Title of a News Article

Güvenç'in ilk durağı Süleymaniye oldu

Güvenç'in ilk durağı Süleymaniye oldu
banner206
Şanlıurfa’da mazbatasını alarak başkanlık görevine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Süleymaniye Mahallesi’ni gezdi.

Mazbata teslim töreninin ardından ilçe başkanlarıyla birlikte başkanlık makamına geçen ve kısa bir toplantı yapan Başkan Güvenç daha sonra cuma namazın Süleymaniye Merkez Camii’nde kıldı. Cuma namazının ardından Süleymaniye mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya gelen Başkan Güvenç’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

7’den 70’e herkesle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Süleymaniye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, mazbata teslim töreninin ardından göreve başladıklarını ve ilk gezilerini de Haliliye İlçesinin Süleymaniye Semtine yaptıklarını söyledi. Güvenç, “Bugün saat 11 itibariyle mazbatamızı aldık. Cuma saati geldi. Namazımızı kıldık. Görüyorsunuz halkımızın bize gösterdiği sevgi ve teveccühten dolayı tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195