Title of a News Article

Güvenç’ten büyük müjde!

  Güvenç’ten büyük müjde!
banner206

AK Parti Şanlıurfa’nın merkez ve ilçelerinden, mahallelerinden aldığı destekle 30 Mart Zaferine doğru yürüyüşünü sürdürüyor.   

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye İlçesine bağlı Küçükhan Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Küçükhan Mahalle sakinlerinin coşkulu ve zılgıtlı karşılamasının ardından toplanan vatandaşlara seslenen Celalettin Güvenç, Küçükhan’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkardığı büyükşehir yasasıyla Şanlıurfa’nın mahallesi konumuna getirerek, Büyükşehirle birlikte Küçükhan’ı ve diğer köyleri daha güzel ve yaşanabilir hale getirmeye olanak sağlandığını söyledi.

 “Şanlıurfa’daki Tapu sorununu kökünden çözeceğiz” diyen Celalettin Güvenç, “sizlerin desteğiyle, sizden alacağımız güçle Türkiye gerçek gündemine dönecek. Ekonomi, eğitim, hastanelerimizin bitirilmesi, yeni yapılacak yollar ve çocuklarımız için tabletleri ne zaman getireceğiz bu konuşulacak. Şanlıurfa Türkiye’de oynanan oyunun farkında; milletin iradesi, aklı ve kalbi şaşmaz. İstanbul meydanındaki 2 milyon kişi, İzmir meydanı şaşmaz ve Şanlıurfa meydanındakiler hiç şaşmaz” dedi.

30 Mart Pazar günü herkesi oy kullanmaya davet eden Celalettin Güvenç, Şanlıurfalılara seslenerek İlçe Belediyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Büyükşehir için oy pusulasında Ampulün altına mührü basmalarını ve dua etmelerini istedi.

Konuşmaların ardından Celalettin Güvenç, AK Parti Seçim müzikleriyle şölen havasına dönen mahalle toplantısından zılgıtlarla uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195