Title of a News Article

Hakkında ki iddiaları yanıtladı...

Akparti Il Başkanı Eğilmez"Ben Partimin vereceği karara göre hareket ederim,il kongresinde aday olmayacağım iddiaları sadece sosyal medyanın iddialarıdır"dedi.

Hakkında ki iddiaları yanıtladı...
banner206
 14 Eylül’de Şanlıurfa’da yapılacak 6. Bölge toplantısıyla AK Parti, ilçe ve il kongreleriiçin start verecek.

Konuyla ilgili AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 6.bölge toplantısına Genel Başkan Yardımsı ve teşkilat başkanı Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım ve 14 ilin İl başkanlarının katılacağını söyledi.

 

KONGREMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

 

Basın toplantısına, 27 Ağustosta yapılan 1. Olağanüstü kongrenin hayırlı olması temenni ederek başlayan Av. Eğilmez; Bu kongrede Genel Başkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu. Partimize yakışan bir kongre oldu. Ardından hükümetimiz kuruldu, devir teslimler gerçekleşti. Hem kongremiz hem de hem de hükümetimizin memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

KONGRE SÜRECİNİ ŞANLIURFA’DA BAŞLATIYORUZ

 

Pazar günü Şanlıurfa GAPTAEM’da yapacakları toplantıyla kongre sürecini başlatacaklarını söyleyen Yusuf Eğilmez; “Genel merkezimiz altı bölgede bilgilendirmetoplantısı yapacak. Şanlıurfa’da 6. Bölgede yer alıyor. Biz de Pazar günü saat 10: 30’da GAPTAEM’de toplantı yapılacağız. Burada Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun katılımıyla basına bilgilendirme yapılacak. Ardında teşkilatlarımıza bilgilendirme yapılacakToplantıya Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörümüz Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ve 14 ilin koordinatörü, İl Başkanları, 14 İldeki tüm ilçe başkanları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye BaşkanıCelalettin Güvenç, AK Parti il yürütme kurulu üyelerimiz, il kadın kolları başkanımız ve il gençlik kolları başkanımızın katılımıyla eğitim programı yapılacak” diye konuştu.

 

2015 SEÇİMLERİ HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAĞIZ

 

Hızlı bir şekilde kongre sürecini geçirip 2015 seçimleri için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen İl Başkanı Eğilmez; “Kongre sürecimiz şu şekilde olacak. Önce kadın ve gençlik kolları başkanı seçilecek. Ardına ilçe başkanları kongresi olacak. En sonunda da ilbaşkanları kongremiz olacak. Böylece kongre süreci sona erecek. Parti olarak 2015 seçimlerine parti olarak hazırlıklarımıza başlayacağız” dedi.

 

 

RUTİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Teşkilat olarak rutin çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Eğilmez; “Belediyebaşkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle grup toplantımız devam ediyor. İnşaallah en güzel şekilde Büyük kongreye ve 2015 seçimlerine gireceğiz. İl kongrelerimiz 22 Kasım ve 22 Şubat tarihleri arasında olacak. Başbakanımız ve Genel başkanımız tüm il kongrelerine katılmayı istediği için kongre süreci 90 güne yayıldı. 13 ilçemizin kongre tarihlerini Genel merkezimizle belirleyeceğiz.

Sosyal medyada bizim ile ilgili haberler çıkıyor. Hiç biri bizim ağzımızdan çıkmadı. Biz genel merkezimiz bizim için ne düşünürse onların talimatlarına uyarız. Şu an adaylıkla ilgili hiçbir şey söylemem doğru değil ve söylemem” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195